ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Το ματς της ζωής μου με Ολυμπιακό»

«Το ματς της ζωής μου με Ολυμπιακό»

02/10/2013
Στην Πινιέιρος Σκάι περιμένουν με… άγριες διαθέσεις τον Ολυμπιακό και θέλουν πολύ να κατακτήσουν το Διηπειρωτικό.

«Το ματς της ζωής μου με Ολυμπιακό»
Αναγνωρίζουν την υπεροχή του Ολυμπιακού σε ύψος και ταλέντο, αλλά δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί… Ο λόγος για τα μέλη της Πινιέιρος Σκάι, που περιμένουν πώς και πώς τον διπλό τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (ξημερώματα Σαββάτου στις 2:30 και Κυριακή στις 17:30).

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ο πιο σημαντικός της ζωής μου», δήλωσε ο Αμερικανός Τζο Σμιθ. «Είναι ένα σημαντικό ματς για όλους. Σημαίνει πολλά για το μπάσκετ εδώ. Θέλω όλο τον κόσμο δίπλα μας. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και με πάθος», πρόσθεσε και κατέληξε: «Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε ύψος, έχει τον Μπέγκιτς, αλλά εμείς είχαμε νικήσει την Αρεσίμπο που είχε τον Πίτερ Τζον Ράμος που είναι 2,22μ.».

Ο προπονητής της ομάδας, Κλαούντιο Μορτάρι, ανέφερε: «Δεν είναι το παν το ύψος. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι συνθήκες του αγώνα. Το ύψος είναι μόνο ένα από τα στοιχεία που έχουν οι αντίπαλοι. Δεν μας απασχολεί μόνο ο Μπέγκιτς, αλλά όλη η ομάδα του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα είναι το τεχνικό κομμάτι. Έχουμε πάρει τις κασέτες από τα τελευταία τους παιχνίδια και τους παρακολουθούμε».

Ο γκαρντ της πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής, Μπρούνο Μορτάρι, είπε με τη σειρά του: «Μπορεί να είναι καλύτεροι από μας ποιοτικά, αλλά μπορούμε να εξισορροπήσουμε με όπλο τη θέληση και το πάθος μας».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου