ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η πτηση για Βρυξελες η συνέντευξη Τύπου πριν την αναμετρηση και η πρωτη προπονηση στο Constant Vanden Stock Stadium (videos)

Η πτηση για Βρυξελες η συνέντευξη Τύπου πριν την αναμετρηση και η πρωτη προπονηση στο Constant Vanden Stock Stadium (videos)


Στις Βρυξελες βρισκεται ηδη η αποστολη της ομαδας μας και στις αποσκευες τους εχουν τις ευχες ολων των γαυρων για ενα νικηφορο αποτελεσμα
Δειτε βιντεο με την πτηση της ερυθρολευκης αποστολης για το Βελγιο


Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 21:45

Σήμερα, 02/10 στις 21:45 (ΔΤ), η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στο Constant Vanden Stock Stadium.
 
Οι αποστολές των δύο ομάδων είναι οι παρακάτω:
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ατσεαμπόνγκ, Μπρούνο, Σιριάλ, Ντεζάχτ, Ντε Ζέου, Ζιλέ, Καμίνσκι, Κλιέσταν, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Μιλιβόγιεβιτς, Μίτροβιτς, Ενσακαλά, Νάουτινκ, Πρετ, Προτό, Σουάρες, Τίλεμανς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.
Τον αγώνα Άντερλεχτ - Ολυμπιακός θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσετε ζωντανά από την υπηρεσία Olympiacos Web Radio της επίσημης ιστοσελίδας μας, πατώντας ΕΔΩ.
Να σας ενημερώσουμε ότι κατά την διάρκεια της μετάδοσης, για να μπορείτε και εσείς να έχετε ενεργή συμμετοχή, θα σας δίνετε η δυνατότητα να στείλετε τα μηνύματά σας μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook (https://www.facebook.com/OLYMPIACOS.F.C.Official).

 Η συνεντευξη Τυπου
Διαβάστε τι δήλωσαν ο κ. Μίτσελ και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Μίτσελ
Σε περίπτωση ήττας θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες για πρόκριση. Πόσο κρίσιμο είναι το αυριανό παιχνίδι για εσάς και την ομάδα;
Δεν ερχόμαστε εδώ με αυτό το σκεπτικό. Ερχόμαστε με την σκέψη ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο σκοπός μας για το ματς. Εχουμε έρθει εδώ για το αποτέλεσμα. Όπως και να 'χει, πέρσι αν θυμάστε η ομάδα είχε ξεκινήσει με δύο ήττες και μετά κέρδισε 9 βαθμούς. Ελπίζουμε να κερδίσουμε 9 βαθμούς, ακόμα και αν δεν χρειαστεί να κάνουμε δύο συνεχόμενες ήττες.
Σας βοηθάει καθόλου το γεγονός ως προς την ανάγνωστη του αντιπάλου το ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό με την Άντερλεχτ τον Αύγουστο.
Σαφώς και μας βοηθάει το γεγονός ότι την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα. Μας βοηθάει ως προς το πώς αποδώσαμε απέναντί της. Μας βοηθάει στο πώς σταθήκαμε στο ύψος του αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ. Μας κάνει να πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα σημείο αναφοράς το φιλικό του Αυγούστου.
Έχετε καταλήξει στο τι θα δούμε αύριο σε σχέση με τον σχηματισμό και τα πρόσωπα; Θα έχει διαφορές σε σχέση με το ματς με την Παρί ή θα χτίσετε πάνω στο πρώτο ημίχρονο που παίξατε κόντρα στους Γάλλους;
Φυσικά και έχω αποφασίσει. Θα ήταν πολύ κακό αν δεν ήξερα πώς θα παίζαμε αύριο. Είναι σαφές ότι το παιχνίδι μας απέναντι στην Παρί είναι ένα σημείο αναφοράς. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, όντας συγκεντρωμένοι και να δείξουμε καλή απόδοση. Φυσικά επίσης με την αρνητική έννοια, είδαμε ότι μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν το παιχνίδι. Εκείνο το ματς το χάσαμε από μικρά λάθη που τα πληρώσαμε ακριβά. Στο τέλος του ημιχρόνου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, κανείς δεν μπορούσε να πει ότι εκείνη τη στιγμή ήταν φαβορί η Παρί. Ήμασταν ιδιαιτέρως απρόσεκτοι σε κάποια σημεία. Ήταν ένα καταπληκτικό μάθημα για εμάς.
Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είδαμε ένα νέο πρόσωπο, τον Ολαϊτάν. Πιο παλιά ξεκινήσατε τον Σάμαρη. Υπάρχει κάποιος νέος άσος στο μανίκι σας ή αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τον Ολαϊτάν;
Ίσως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Στην ομάδα μας υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός. Όλοι οι παίκτες βελτιώνονται και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Ενας από αυτούς είναι ο Ολαϊτάν, ο οποίος μας δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Άλλος ένας είναι ο Σάμαρης που δεν είναι νέο ότι μπορεί να προσφέρει. Ο Ολαϊτάν ήταν πολύ καλός ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και στα άκρα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί μας δίνει πολλές επιλογές. Όμως δεν μου αρέσει να ξεχνάμε ότι μπορούν μόνο έντεκα παίκτες υπάρχουν και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό.
Χαβιέρ Σαβιόλα
Υπάρχει μία πρώτη εικόνα για την Άντερλεχτ από το φιλικό του Αυγούστου. Τι θυμάσαι από εκείνο το ματς και πόσο διαφορετική την περιμένεις αύριο;
Εχουμε συναντηθεί πριν από λίγο καιρό οπότε έχουμε μία πρόσφατη εικόνα της ομάδας που θα αντιμετωπίσουμε αύριο (σήμερα). Από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα γιατί και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα γίνει ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς. Εμείς έχουμε έρθει εδώ για να παίξουμε συγκεντρωμένα. Εχουμε αυτοπεποίθηση για ένα καλό αποτέλεσμα.
Τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το παιχνίδι;
Παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία και εγώ σε όλη μου την καριέρα έχοντας ζήσει κάποια πράγματα, πιστεύω ότι ως ομάδα έχουμε την εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε το αυριανό ματς. Όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι και εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τα καταφέρει η ομάδα μας.
Επειδή πέρσι είχες αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ και φανταζόμαστε ότι έχεις εικόνα και για την φετινή. Πολύς κόσμος λέει ότι είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι. Συμφωνείς με αυτή την άποψη;
Είναι αλήθεια, πέρσι έπαιξα με την Μάλαγα εδώ. Ηταν μία χρονιά πολύ καλή για εμάς, γιατί κερδίσαμε και τα δύο ματς. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε δύο ομάδες ανάμεσα σε μία χρονιά. Εμάς δεν μας απασχολεί. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε μία σημαντική και δύσκολη ομάδα. Ξέρουμε ότι οι δύο Άντερλεχτ είναι διαφορετικές από τη μία χρονιά στην άλλη.
Στην Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει ένας Αργεντινός παίκτης που κάνει την διαφορά. Το ίδιο και στην Μπενφίκα. Ο Σαβιόλα είναι τέτοιος παίκτης στον Ολυμπιακό;
Υπάρχει παντού ένας Αργεντίνος ποδοσφαιριστής. Αυτό λέει ωραία πράγματα για την χώρα μου. Εγώ έχω περάσει από πολλές ομάδες. Στην Ελλάδα υπάρχουν και άλλοι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι καλό για την χώρα μου που δείχνει ότι εξάγει ποδοσφαιριστές.

Δειτε σε βιντεο την συνεντευξη Τυπου


Η προπόνηση στις Βρυξέλλες

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο την Άντερλεχτ, έλαβε και τυπικά τέλος. Η ομάδα μας έκανε το βράδυ της Τρίτης την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο Κονστάντν Βάντεν Στοκ, στις Βρυξέλλες, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Βελγική ομάδα.
Το βάρος έπεσε στην τακτική, όπως γίνεται αντιληπτό. Ο κ. Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν επάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, μέσω διτέρματος. Αρχικά έπαιξαν σε μεγάλο χώρο του γηπέδου, αλλά όχι σε όλη την έκταση αυτού και στη συνέχεια ο χώρος μίκρυνε και εκτεινόταν από τη μία περιοχή έως την άλλη.
Απρόοπτα της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το μυαλό τους στην αυριανή σέντρα (21:45 Ελλάδας), του ματς με την Άντερλεχτ.

Δειτε σε βιντεο την πρωτη προπονηση στο Constant Vanden Stock Stadium.


 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ !!!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου