ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ήττηθηκαν οι Νέοι

Ήττηθηκαν οι Νέοι

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ηττήθηκαν από τους αντίστοιχους του Πανιωνίου με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Ένα γκολ, το οποίο μπήκε και αρκετά νωρίς στο ματς, ήταν αρκετό για να κρίνει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, με εκείνη του Πανιώνιου.

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0, στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ και είχαν έτσι ακόμη μία απώλεια στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Super League. Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ έκαναν αρκετά λάθη, αν και δεν υστέρησαν του αντιπάλου τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδωσαν στον Πανιώνιο τη δυνατότητα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αστράς στο 15’ ήταν εκείνος που με το γκολ του έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολίτης, Μεξί, Κτσαλάς, Ευαγγέλου, Λουλάι, Γκίνης, Ντάγκρας (64’ Ιβάνοβ), Μπούζας (68’ Πινιώτης), Σταυροθανασόπουλος, Μπεγλεκτσής (79’ Καρκασίνας), Πρέντι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Γκούτσιος (65’ Ιγνατίδης), Βατουσιάδης (30’ Μαργαρίτης), Βλάχος, Σωτηράκης, Βούρος, Σιώπης, Βουτσιώτης, Βέργος (73’ Ρέντζης), Γκίνο, Γιάνκοβιτς.

ΣΚΟΡΕΡ: 15’ Αστράς / -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κωτσαλάς, Πολίτης, Ιβάνοβ, Πινιώτης / Γκίνο, Βλάχος


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου