ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μου φαινεται πως το Καραισκακη ειναι το πιο ασφαλες γηπεδο στην Ευρωπη...

 Μου φαινεται πως το Καραισκακη ειναι το πιο ασφαλες γηπεδο στην Ευρωπη...

02/10/2013

Ναι συγγαυροι μαγκες μου...ετσι παει...καποτε μας ζαλιζαν τα ουμπαλα..οτι γινονται επεισοδια και οτι δεν εχουμε ποδοσφαιρικη παιδεια κλπ, κλπ...εντελει αποδειχτηκε οτι με τα χρονια βεβαια το Καραισκακη και ο αμιμητος λαος του Θρυλου ξερουν να υποδεχονται τους καλεσμενους τους (ακομα και τους λαγους) και να γινονται ο καλυτερος οικοδεσποτης για καθε Ευρωπαικη διοργανωση και πρεπει να ειμαστε υπερηφανοι για αυτο και οτι απεχουμε παρασαγγας απο τους μαου-μαου του Βορρα που προσφατα τιμωρηθηκαν ακομα και σε κεκλεισμενων των θυρων αγωνα για...υπεραριθμους θεατες...

Εμεις...και κλεινω με αυτο ξερουμε να δημιουργουμε καυτη ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα απο την εποχη των..καπνογονων !

Και τωρα πια με τα κορεο μας? μιλαμε για οπαδους-καλλιτεχνες που τους θαυμαζει ολη η ποδοσφαιρικη Υφηλιος...

Συγχαρητηρια λοιπον στους Προεδρους μας που προσπαθησαν γιαυτο τον Σωκρατη Κοκκαλη και τον Βαγγελη Μαρινακη  και τον αμιμητο λαο του Ολυμπιακου που ειναι ο αυτουργος σε αυτο το επιχειρημα...

Ιδου και ενα παραδειγμα ..που για χαρη του παραμιλουσε ολη η Ευρωπη...


Η Green Peace διέκοψε το Βασιλεία-Σάλκε

Διεκόπη για λίγο ο αγώνας της Βασιλείας με τη Σάλκε για το Champions League λόγω… παρέμβασης της Green Peace.

Η Green Peace διέκοψε το Βασιλεία-Σάλκε
Κι ενώ ο αγώνας της Βασιλείας με τη Σάλκε για το Champions League (0-1) βρισκόταν στα πρώτα λεπτά, άρχισαν να έρχονται ουρανοκατέβατοι κάποιοι άνθρωποι ξεδιπλώνοντας ένα τεράστιο πανό.

Επρόκειτο για μέλη της Green Peace, που διαμαρτύρονταν για τις δραστηριότητες της Gazprom, χορηγού εταιρείας της γερμανικής ομάδας.
 
«Μην κάνετε φάουλ στην Αρκτική», ανέφερε το μήνυμα για την άντληση πετρελαίου στην περιοχή, ενώ ο αριθμός 30 αναφέρεται στα μέλη της οργάνωσης που τέθηκαν υπό κράτηση μετά την απόπειρα δύο ατόμων να σαμποτάρουν την πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου του ρωσικού κολοσσού.

Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, μέχρι να αποχωρήσουν οι ακτιβιστές, αφού όμως είχαν στείλει το μήνυμά τους.

Επεισόδια με τραυματία πριν το Άρσεναλ-Νάπολι

Γυαλιά-καρφιά έκαναν οπαδοί της Νάπολι ένα εστιατόριο που συχνάζουν φίλοι της Άρσεναλ πριν το χθεσινό ματς στο Emirates. Στο νοσοκομείο ένας φίλαθλος.

Επεισόδια με τραυματία πριν το Άρσεναλ-Νάπολι
Γύρω στους 50-60 οπαδοί της Νάπολι εισέβαλαν απρόκλητα σε ένα εστιατόριο που συχνάζουν φίλοι της Άρσεναλ (φωτο) πριν το χθεσινοβραδινό ματς για το Champions League στο «Emirates» και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, που υπέστη θλαστικό τραύμα από κομμένο γυαλί και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι περίπου 50 πελάτες που ήταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα τρομοκρατήθηκαν από την ξαφνική επίθεση των Ιταλών οπαδών.

Τραυματίες και συλλήψεις στη Βασιλεία

Δώδεκα οπαδοί τραυματίστηκαν σε επεισόδια που έγιναν πριν το Βασιλεία-Σάλκε. Σε 27 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, ανάμεσά τους και 17 ακτιβιστές της Green Peace.

Τραυματίες και συλλήψεις στη Βασιλεία
Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή αναμέτρηση της Βασιλείας με τη Σάλκε (0-1). Πριν το ματς υπήρξαν συμπλοκές οπαδών των δύο ομάδων, όταν 700 Γερμανοί πήγαν οδικώς από κεντρική πλατεία προς το γήπεδο και συναντήθηκαν στο δρόμο με φίλους των γηπεδούχων.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων και να πυροβολήσει με λαστιχένιες σφαίρες για να αποκαταστήσει την τάξη. Όπως ανακοινώθηκε, 12 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων τρία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έγιναν 27 συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και 17 μέλη της Green Peace που διέκοψαν προσωρινά το χθεσινό ματς όταν μπήκαν… ουρανοκατέβατα στο γήπεδο για να διαδηλώσουν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου