ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Super League:Τα αποτελεσματα και το προγραμμα του τριτου μερους της 6ης αγωνιστικης (videos)

Super League:Τα αποτελεσματα και το προγραμμα του τριτου μερους της 6ης αγωνιστικης (videos)

30/09/2013
Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Πανθρακικό και η Καλλονη φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Έχει κι άλλο!
Πλούσιο σε αρκετά παιχνίδια ήταν το θέαμα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με μοναδική εξαίρεση τον αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό, σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος μπήκαν γκολ και κάτι ανάλογο ελπίζουμε να συμβεί σήμερα στα εναπομείναντα ματς της αγωνιστικής.

Στις 17:00 ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Πανθρακικό, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι Κρητικοί έχουν τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να ανησυχεί για τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι Ακρίτες στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι Χανιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τους Θέρα και Μοράλ, ενώ η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν υπολογίζει τους Σαρακατσάνο και Μακρυδημήτρη.

Στις 19:30 η Καλλονή φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο. Το ξεκίνημα των παικτών του Γιάννη Μαντζουράκη στα μεγάλα «σαλόνια» είναι εντυπωσιακό, αφού μετά από πέντε αγώνες βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από τη νίκη στο Κύπελλο.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι πραγματοποιήσουν μέτριες εμφανίσεις και προσπαθούν να βρουν ρυθμό.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη θα παραταχθεί χωρίς τον Γιονάν Γκαρσία, ενώ ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει μόνο τον Μπάλλα.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Βέροια-Εργοτέλης 0-1

Με τον Χαντί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας από την άσπρη βούλα, ο Εργοτέλης πέρασε από το «Καυταντζόγλειο», κάνοντας το πρώτο του «διπλό» και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2

Παίζοντας όσο χρειαζόταν και εκμεταλλευόμενος τα γκολ από τα ατού του, Βάις και Σαβιόλα, ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νέα Σμύρνη, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και κοιτάζει την Άντερλεχτ.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Με την ατυχία του μπορεί να τα βάζει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, ήταν καλύτερος, είχε δοκάρι, όμως παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


ΑΠΟΛΛΩΝ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-2

Στο παιχνίδι ίσως της αγωνιστικής ο Απόλλων κατάφερε να πάρει τη νίκη 4-2 επί του Λεβαδειακού και κάνει το νέο… ξεκίνημα που χρειαζόταν. Διαφήμιση του ποδοσφαίρου και από τις δύο ομάδες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. 1-1

Ο ΠΑΟΚ, καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 1-1 από την Κρήτη, απέναντι σε έναν παθιασμένο, ΟΦΗ. Πολλές ευκαιρίες έχασαν οι Κρητικοί μετά την ισοφάριση.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-1

Ο ΠΑΣ αν και τα… χρειάστηκε νίκησε και την Ξάνθη (2-1) στα Γιάννινα, έκανε το 3x3 στους Ζωσιμάδες και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Με δέκα, λόγω αποβολής του Βάλλα, οι Ακρίτες από το 46’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

Στην καλύτερή τους εμφάνιση φέτος, οι «πράσινοι» λύγισαν τον ποιοτικό Αστέρα και με το 2-1 ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πλατανιάς – Πανθρακικός (17:00, Novasports 2)
Καλλονής-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2013

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (16:00, NS2)
Εργοτέλης-Πλατανιάς (18:15 NS1)
Πανιώνιος-Άρης (20:30, NS2)

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός-Βέροια (16:00 NS2)
Skoda Ξάνθη-Απόλλων (18:15 NS2)
Λεβαδειακός-Καλλονή (18:15 NS4)
Πανθρακικός-ΟΦΗ (18:15 NS3)
Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός (20:30 NS1)

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2013

Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα (19:30 NS1)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου