ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Καλως ηρθες στην Βραζιλια Θρυλε...(video)

Καλως ηρθες στην Βραζιλια Θρυλε...(video)

03/10/2013

Οι Βραζιλιάνοι υποδέχτηκαν τους Πειραιώτες στο Σάο Πάουλο, έχοντας αφίσες που αναγράφουν "Καλώς ήρθατε στην Βραζιλία" στην ελληνική γλώσσα. Παράλληλα, στο πόστερ υπάρχουν τρία λάβαρα του Ολυμπιακού, τα οποία τονίζουν τα τρία Πρωταθλήματα Ευρώπης που έχουν κατακτήσει οι ερυθρόλευκοι σε Ρώμη (1997), Κωνσταντινούπολη (2012) και Λονδίνο (2013).
Να αναφέρουμε πως η ομάδα του Ολυμπιακού έχει προπόνηση το βράδυ (23:00 έως 01.00 ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης (2/10), ενώ την Πέμπτη (3/10) το απόγευμα (18:00 έως 20:00 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προπόνηση. Την ίδια μέρα στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για το Intercontinental Cup.

Στην Βραζιλία ο καιρός είναι βροχερός, χωρίς όμως να κάνει κρύο. Την αποστολή του Ολυμπιακού υποδέχθηκε ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ ο οποίος πλέον εργάζεται στη FIBA που διοργανώνει τα παιχνίδια μαζί με την Ευρωλίγκα.

Το πρόγραμμα των αγώνων και οι ώρες διεξαγωγής του Intercontinental Cup

Τα δύο αυτά παιχνίδια θα υπάρχει δυνατότητα να τα παρακολουθήσουμε από τον σταθμό του ΑΝΤ1. Να τονίσουμε πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά (LIVE) τα ξημερώματα, αλλά και σε επανάληψη.  Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις ώρες διεξαγωγής των δύο αναμετρήσεων, το πρώτο ματς (4/10) θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 στις 2 τη νύχτα (δηλαδή ξημερώματα Σαββάτου, 5/10) και το δεύτερο θα μεταδοθεί ζωντανά (6/10) στις 5.30 το απόγευμα. Να τονίσουμε πως το πρώτο παιχνίδι (για όσους δεν είναι ξενύχτηδες) θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το απόγευμα του Σαββάτου (5/10, 17:00).

Επίσης, επειδή ρωτάτε αρκετοί, η απόφαση να γίνουν τα ματς στην Βραζιλία ήταν επιλογή της FIBA, ενώ θα γίνουν και οι δύο αναμετρήσεις στην ίδια χώρα ώστε να μην υπάρχουν παραπάνω ταξίδια (πήγαινε-έλα), αφού τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Πινιέιρος Σκάι, έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

 Tο ταξίδι και η άφιξη των Πρωταθλητών Ευρώπης στην Βραζιλία

Παρακολουθήστε το βίντεο από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία κατέγραψε το ταξίδι και την άφιξη των Πρωταθλητών Ευρώπης στην Βραζιλία, ώστε να διεκδικήσουν το Intercontinental Cup απέναντι στην Πινιέιρος Σκάι. Οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν πως ήταν ένα ταξίδι που κύλησε όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Μακρινό μεν, αλλά δεν άλλαξε κάτι στον προγραμματισμό για να ταλαιπωρήσει την ομάδα. Στόχος τους να φέρουν το "Διηπειρωτικό" τρόπαιο στον Πειραιά. 

ALEX WEB RADIO/TV

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου