ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οταν οι μεγαλοι παικτες αναγνωριζουν το μεγαλειο του Ολυμπιακου...

 Οταν οι μεγαλοι παικτες αναγνωριζουν το μεγαλειο του Ολυμπιακου...

 13/09/2013

Ετσι ακριβως ειναι μαγκες μου...να τα λεμε εμεις ειναι σαν να παινευουμε το σπιτι μας για να μην πεσει και μας πλακωσει...οχι βεβαια οτι δεν ξερουμε τι ομαδα εχουμε...προς Θεου..απλα οταν τα λενε αλλοι και ιδιαιτερα μεγαλοι παικτες εχουν αλλη αξια...

Μπέγκιτς: «Δυνατή η Ελλάδα, οι καλύτεροι στον Ολυμπιακό» (video)

13/09/2013
 
Δείτε τι δήλωσε ο Μίρζα Μπέγκιτς στη Web TV του www.sport-fm.gr μετά τη νίκη της Σλοβενίας επί της Ιταλίας για το ματς του Σαββάτου με την Ελλάδα, αλλά και τους νέους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.
Ο Μίρζα Μπέγκιτς ήταν κομβικός στη νίκη της Σλοβενίας επί της Ιταλίας, με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 τάπες. Αμέσως μετά το ματς, ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού δεν αρνήθηκε να μας πει δυο λόγια.

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας», ανέφερε.

Όσο για το ματς του Σαββάτου με την Εθνική, είπε: «Πρέπει να ξεκουραστούμε την Παρασκευή και να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, το έδειξαν απέναντι στην Ισπανία. Διαθέτουν πολλούς παίκτες ποιότητας σε όλες τις θέσεις».

Τέλος, ερωτηθείς για το πώς θα αισθανθεί που θα βρει αντιπάλους κάποιους από τους νέους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, αλλά και κάποιους από τους… προσεχείς αντιπάλους στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Οι καλύτεροι παίκτες της Ελλάδας παίζουν στον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολα».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου