ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Θα εχουν τηλεοπτικη μεταδοση τα «ερυθρόλευκα» φιλικά


Θα εχουν τηλεοπτικη μεταδοση τα «ερυθρόλευκα» φιλικά

11/09/2013
 
Από την τηλεόραση της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Χαμόγελα για Λοτζέσκι και Μάντζαρη.

Με μετάδοση τα «ερυθρόλευκα» φιλικά
Όπως έγινε γνωστό, η συνδρομητική τηλεόραση, εξασφάλισε τα δικαιώματα του φιλικού τουρνουά που διοργανώνει ο Απόλλων Πατρών το προσεχές σαββατοκύριακο, με τη συμμετοχή των πρωταθλητών Ευρώπης, της ιταλικής Μοντεγκρανάρο και του ΑΓΟΡ. Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το Novasports3 και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

18:00 Ολυμπιακός-Μοντεγκρανάρο
20:00 Απόλλων Πατρών-Ρέθυμνο

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

18:00 Μικρός τελικός
20:00 Μεγάλος τελικός

Ελπίδες για Λοτζέσκι
Στο αγωνιστικό και ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται στο Καρπενήσι, τα ευχάριστα είναι από δύο κυρίως μέτωπα. Το ένα αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος δεν κατάφερε λόγω τραυματισμού να ενισχύσει το Βέλγιο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αλλά μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αγωνιστεί έστω και για λίγα λεπτά στα φιλικά στην Πάτρα, καθώς συμμετέχει στις προπονήσεις και δείχνει πως βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει.

Το δεύτερο ευχάριστο, αφορά τον Βαγγέλη Μάντζαρη, που μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο –ρήξη χιαστού- δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει αποθεραπευτεί πλήρως, πατάει καλά και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως σε με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, θα έχει επανέλθει επακριβώς στο σημείο που βρισκόταν πριν την άτυχη στιγμή στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Πυλαία.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου