ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ξάνθη «κριτήριο» για Παρί


Η Ξάνθη «κριτήριο» για Παρί

09/09/2013
 Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα του για την Skoda Ξάνθη και στη συνέχεια για την πρεμιέρα στην Ευρώπη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ξάνθη «κριτήριο» για Παρί
Το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι λογικό να πηγαίνει στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ, ο οποίος παρουσιάζεται αποφασισμένος να κρατήσει να κρατήσει την προσοχή των παικτών του στο ματς με την Skoda στην Ξάνθη που προηγείται.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ισπανός τεχνικός έχει στείλει το «μήνυμα» ότι το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα είναι πολύ σημαντικό και άφησε να εννοηθεί πως όποιος δεν λάβει σοβαρά αυτό τον αγώνα θα έχει πρόβλημα για το επόμενο με την γαλλική ομάδα.

Άλλωστε, στόχος των Πειραιωτών είναι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους (να κάνουν το «4 στα 4») και να δώσουν στη συνέχεια προσοχή στο παιχνίδι με την Παρί.

Από εκεί και πέρα, μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα φανεί αν ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εντινγκά και του Γιαταμπαρέ για τον σαββατιάτικο αγώνα στα Πηγάδια, ώστε να ξέρει αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει κόντρα στους Παριζιάνους.

Οι δύο Αφρικανοί αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων», όμως με το που υπέγραψαν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, και δεν έχουν καταφέρει να προπονηθούν με τους νέους τους συμπαίκτες.

Αυτό είναι κάτι που βάζει σε σκέψεις τον 50χρονο προπονητή, αφού δεν ξέρει πόσο θα επηρεαστεί η ομοιογένεια της ομάδας με την πιθανή χρησιμοποίησή τους στο παιχνίδι με την Ξάνθη αρχικά και στη συνέχεια με τους Γάλλους.

Ωστόσο, ο Μίτσελ έχει ως… μπακ-απ τον Μανιάτη και τον Φουστέρ, οι οποίοι στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, έχουν βοηθήσει αρκετά και δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου