ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μίτσελ θα ξεκουράσει παίκτες με Ξάνθη ενόψει Παρί

Ο Μίτσελ θα ξεκουράσει παίκτες με Ξάνθη ενόψει Παρί

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Το Σάββατο (14/9) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη (20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική της Super League, ενώ την Τρίτη (17/9) θα υποδεχθεί στον Πειραιά την πολυδιαφημισμένη Παρί Σεν Ζερμέν (21:45), για την πρεμιέρα του Champions League.
 τον λόγο επισημαίνουν όλοι τους πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με σεβασμό και σοβαρότητα την Ξάνθη, παίρνοντας τη νίκη, διότι αν παρουσιαστούν με έλλειψη συγκέντρωσης ενδέχεται να κινδυνέψουν με απώλεια βαθμών στην Super League.
Ο Ολυμπιακός φέτος διαθέτει ένα ρόστερ με πάρα πολλούς διεθνείς. Συνολικά είναι 17! Οι έξι είναι Έλληνες και οι 11 ξένοι και οι περισσότεροι έχουν βασικό ρόλο στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Αρκετοί από αυτούς, μάλιστα, πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής με τις χώρες τους, βγάζοντας 90λεπτα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κόπωση.

Ο Μίτσελ το γνωρίζει και για αυτόν τον λόγο θέλει να δώσει πολύτιμες ανάσες στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του, ώστε να παρουσιαστούν φρέσκοι και ξεκούραστοι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως υποτιμά το ματς κόντρα στην Ξάνθη. Άλλωστε, το ρόστερ του Ολυμπιακού χαρακτηρίζεται, πλέον, γεμάτο, με αρκετές λύσεις, έχοντας πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, ώστε οι θεωρητικά αναπληρωματικοί να αντικαταστήσουν τους λεγόμενους βασικούς παίκτες.

Στο ματς κόντρα στην Ξάνθη στον Πειραιά, λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει (κατά πάσα πιθανότητα) τους εξής στο βασικό του σχήμα: Ρομπέρτο, Σαλίνο (δεξί μπακ), Μανωλά (στόπερ), Μετζανί, Μπονγκ (αριστερά, διεκδικεί την θέση και ο Χολέμπας), Ν' Ντινγκά (αμυντικό χαφ), Σάμαρη (κεντρικός μέσος), Ολαϊτάν (εξτρέμ), Φουστέρ (εξτρέμ), Ντομίνγκες (δεύτερος στράικερ) και Σαβιόλα (κορυφή στην επίθεση).

Ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο να πάρει και κάποιο χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Ξάνθη ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ώστε να μπαίνει σιγά-σιγά στο αγωνιστικό κλίμα της ομάδας. Ο Μίτσελ, πάντως, θέλει ξεκουράσει τους Κώστα Μήτρογλου, Γιάννη Μανιάτη, Δημήτρη Σιόβα, Τζόελ Κάμπελ και Βλάντιμιρ Βάις, ώστε να παρουσιαστούν φρέσκοι και ετοιμοπόλεμοι στην πρεμιέρα του Champions League.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου