ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Φουστέρ: "Το μετάνιωσε που έφυγε ο Ριέρα"

Φουστέρ: "Το μετάνιωσε που έφυγε ο Ριέρα"

Ο Νταβίδ Φουστέρ αποκάλυψε σε τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό πως ο Άλμπερτ Ριέρα μετάνιωσε που έφυγε από τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας, επίσης, πως ο συμπατριώτης του ψάχνει τρόπο ώστε να επιστρέψει.
Σε δηλώσεις του στον τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό, "Athletic 101.2", o Nταβίδ Φουστέρ μίλησε για τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στους Πειραιώτες, Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων τόνισε πως ο συμπατριώτης του χαφ-εξτρέμ μετάνιωσε που έφύγε από τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως θέλει να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι!
Ο Φουστέρ δήλωσε πως έχει συχνή επικοινωνία με τον Ριέρα, ο οποίος, πλέον, ανήκει στη Γαλατασαράι, με τον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων να αποκαλύπτει ορισμένες από τις σκέψεις του αριστεροπόδαρου συμπατριώτη του, ο οποίος όπως φαίνεται δεν περνάει καλά στην Τουρκία, έχοντας επιθυμήσει τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον τρόπο ζωής του στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Νταβίδ αποκάλυψε πως ο Άλμπερτ ψάχνει τρόπο ώστε να επιστρέψει (!) στους ερυθρόλευκους.

Μεταξύ άλλων, ο Νταβίδ Φουστέρ σχολίασε: "Έχω επικοινωνία με τον Άλμπερτ και μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο. Από τις κουβέντες που έχουμε κάνει ξέρω πως έχει μετανιώσει που πήρε απόφαση να πάρει μεταγραφή στην Γαλατασαράι. Το αναφέρει ως το μεγαλύτερο λάθος του. Επηρεάστηκε από τη γυναίκα του, καθώς εκείνη του ζητούσε επίμονα να μετακομίσουν στη Τουρκία. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, αλλά όπως καταλαβαίνεται αυτό πλέον δεν είναι εύκολο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου