ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ρήξη μηνίσκου ο Παπάζογλου

Ρήξη μηνίσκου ο Παπάζογλου

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στην λίστα με τους τραυματίες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί σε αθροσκόπηση. Ρεπό την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι.
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και συγκεκριμένα στο γόνατο.
Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση χολωμένος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και την Κυριακή θα υποβληθεί σε αθροσκόπηση.

Από 'κει και πέρα, τα προγράμματα αποκατάστασης τους συνέχισαν οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ ο Αλγερινός αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών".

Τέλος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε στους παίκτες του ρεπό την Κυριακή, προκειμένου να γεμίσουν τις... μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (19/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι Τζεμπούρ και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα θεραπείας που ακολουθούν. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Παπάζογλου που ένιωσε ενόχληση στο δεξιό γόνατο και πιο συγκεκριμένα στο σημείο του έσω μηνίσκου.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan από την οποία επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία είχε υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και αύριο θα υποβληθεί σε αρθρόσκοπηση.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό αύριο και την Δευτέρα θα προπονηθούν στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου