ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Φουστέρ διέψευσε τις δηλώσεις για Ριέρα

Ο Φουστέρ διέψευσε τις δηλώσεις για Ριέρα

Ο Νταβίδ Φουστέρ διέψευσε πως μίλησε σε ΜΜΕ της Τουρκίας, επισημαίνοντας πως δεν είπε ποτέ κάτι για τον Ριέρα, τονίζοντας πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ενόψει του ντέρμπι.
Ο Νταβίδ Φουστέρ ενημέρωσε την διοίκηση του Ολυμπιακού πως ουδέποτε έκανε δηλώσεις σε τουρκικό σταθμό, σύμφωνα με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων σχολίασε πως ο Άλμπερτ Ριέρα έχει μετανιώσει που πήγε στη Γαλατασαράι, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως ο αριστεροπόδαρος χαφ-εξτρέμ επιθυμεί να επιστρέψει στον Πειραιά.
Ο Νταβίδ Φουστέρ θέλησε να ξεκαθαρίσει στην διοίκηση του Ολυμπιακού πως δεν μίλησε ποτέ στον συγκεκριμένο τουρκικό σταθμό, ούτε σε κάποια εφημερίδα της χώρας, ενώ επεσήμανε στους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ πως στο μυαλό του έχει μόνο το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όντας απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την 19η Νοεμβρίου.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, ζήτησε η επισήμανση του αυτή να δημοσιοποιηθεί ώστε και ο φίλαθλος κόσμος των Πειραιωτών να γνωρίζει την αλήθεια. Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, ξεκαθάρισε σε όλους στο Ρέντη πως οι φερόμενες δηλώσεις του πρόκειται για... φανταστικό σενάριο των Τούρκων και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου