ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η δική μας... Λεωφόρος! (video)

Η δική μας... Λεωφόρος!(video)

1966-67: Λεωφόρος. Ο Νίκος Γιούτσος κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό και οι εξέδρες παίρνουν φωτιά. Οι φίλοι των ερυθρολεύκων έχουν κάνει κατάληψη στις κερκίδες! Όταν μιλάει η εικόνα, τα λόγια περιττεύουν. Το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα! Η Λεωφόρος αποτελούσε ανέκαθεν έναν τόπο αναψυχής για τους οπαδούς του Θρύλου και μαρτυρίου για αυτούς του Παναθηναϊκού...
Ευτυχώς που υπάρχουν τα ντοκουμέντα. Εικόνες που μιλάνε και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Βίντεο που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα! Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ. Ποτέ δεν υπήρχε. Ήταν μια επινόηση των απανταχού οπαδών του Θρύλου, έτσι για να έχουν κάτι να "γλεντάνε", να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους.
Που και που οι Πειραιώτες έδιναν ένα "ξεροκόμματο" για να έχουν και αυτοί κάτι να... μασουλάνε. Με τα χρόνια το "ξεροκόμματο" έγινε λαγός. Και ο λαγός... καρότο. Το μαστίγιο ΠΑΝΤΑ το κράταγε ο Ολυμπιακός. Γι΄αυτό όλα τα χρόνια της εικονικής αντιπαλότητας, τους είχε να πονάνε. Πότε - πότε τους έδινε ένα πρωτάθλημα, ένα Κυπελλάκι για να έχουν και αυτοί έναν λόγο ύπαρξης. Μόνο που ποτέ δεν αντιλήφθηκαν πως ο λόγος που υπάρχουν, είναι για να σπάει πλάκα μαζί τους ο Θρύλος!

Για του λόγου το αληθές υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο. Ένα βίντεο που δείχνει το ταξιδάκι αναψυχής των οπαδών του Ολυμπιακού και η κατάληψη που έκαναν στις κερκίδες της Λεωφόρου για δουν τον Νίκο Γιούτσο να καρφώνει τον Παναθηναϊκό. Από την εικόνα μπορεί να καταλάβει κανείς πως πάνω από το μισό γήπεδο είναι γεμάτο από φίλους των Πειραιωτών. Γιατί τα καλά εξοχικά "χτίστηκαν" από τα παλιά τα χρόνια. Εξοχικά που οι "ιδιοκτήτες" τους τα επισκέπτονταν συνέχεια για να "γλεντάνε" με τα... κορίτσια τους.

Η λαοθάλασσα των οπαδών του Θρύλου στην... ειδυλλιακή Λεωφόρο:

1966-67 LEOFOROS: PAO-OLYMPIACOS 0-1 GIOUTSOS by bouklesto18

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου