ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ίβκοβιτς: «Θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ σύντομα»

ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΛΟΥΚΑΣ
12/11/11

Ο Σέρβος προπονητής επισήμανε πως οι παίκτες του θα μάθουν πολλά από τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου

«Χρειάζεται υπομονή και θα έλθουν τα αποτελέσματα» τόνισε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος με προϊόντα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος μίλησε επίσης για τους πολλούς τραυματισμούς, ενώ δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, με την οποία επιτρέπει την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που ανοίγει το πρώτο μαγαζί της ομάδας μπάσκετ και να ξέρουμε που να στείλουμε τους φίλους που θέλουν να προμηθευτούν τα πράγματα της ομάδας. Πιστεύω ότι αυτή η εκδήλωση θα βοηθήσει και λίγο την ομάδα σε μια σημαντική περίοδο για μας. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ» είπε, ενώ μιλώντας για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού επισήμανε:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα όπως έχω πει από την αρχή. Πρέπει να ρολάρουμε και να σταματήσουν λίγο και οι τραυματισμοί που μας έχουν ταλαιπωρήσει. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα. Πρέπει να ετοιμάσουμε ένα, ένα τα παιχνίδια και αρχή να κάνουμε με το Περιστέρι» και συμπλήρωσε:

«Αν είχαμε κερδίσει στο τελευταίο σουτ και την Κάχα Λαμποράλ και την Καντού δεν θα είχε αλλάξει τίποτα στην κατάσταση που υπάρχει τώρα. Η ομάδα θα μάθει πολλά απ’ αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλουμε μια βοήθεια, μια μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα».

Τέλος, για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ με την οποία μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις αποφάσεις των Ανώτερων Δικαστηρίων. Είμαι προπονητής και η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα».

Στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς τέθηκε και πάλι ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρήθηκε από μία ελαφριά θλάση στον δεξί του ώμο.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Κατσίβελης ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, ενώ εκτός παρέμεινε ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο। Ο νεαρός γκαρντ έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να τον προφυλάξει στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου