ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

«Τα αποτελέσματα θα έρθουν»

«Τα αποτελέσματα θα έρθουν»

12/11/2011
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε το παρών στα εγκαίνια του "Official Olympiacos BC Store" και εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας πως με την βοήθεια του κόσμου τα καλά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν, καθώς η ομάδα έχει ποιότητα και αυτό θα αρχίσει σιγά-σιγά να φαίνεται.

«Είναι χαρά και τιμή μας να βρισκόμαστε σήμερα (12/11) εδώ. Θεωρώ πως θα βοηθήσουν την ομάδα, σε μια σημαντική περίοδο. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχει έρθει η περίοδος που η ομάδα πρέπει να ρολάρει. Να σταματήσουν οι τραυματισμοί που μας ταλαιπωρούν και θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα έρθουν», είπε αρχικά ο "Ντούντα" και συνέχισε:

«Κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Αύριο (12/11) παίζουμε με το Περιστέρι. Δεν θα άλλαζε κάτι εάν δεν χάναμε στο τελευταίο σουτ από την Κάχα Λαμποράλ και την Καντού. Η ομάδα έχει να μάθει πάρα πολλά από αυτά τα παιχνίδια. Προετοιμάζουμε ένα ένα τα παιχνίδια, τώρα αρχίσουμε να μπαίνουμε στο ρυθμό μας».

Κλείνοντας, έκανε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: «Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλουμε μια βοήθεια, μια μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου