ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΥΡΙΑΚΟ...

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΥΡΙΑΚΟ...

9/11/2011

 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ....ΩΡΑΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΄ΛΕΩ ΓΩ...

 Στην Ελλαδα λεμε...παλιος γαιδαρος νεα περπατησια δεν κανει..η...ο λυκος κι αν εγερασε κι εχασε το μαλλι του..ουτε την γνωση εχασε ουτε την κεφαλη του...σε μαθανε κι εκει Σωτηρακη...οχι τιποτε αλλο δηλαδη στην Ελλαδα τα εκανες αυτα γιατι παντα ειχες την ανοχης της σιχαμερης διαιτησιας και των παραγοντων...καλη αναλογη συνεχεια...ξερεις εσυ..

"Ο Κυργιάκος μου ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός SMS"

Ακόμα τα "χώνει" στον Σωτήρη Κυργιάκο ο Νέβεν Σούμποτιτς για την αγκωνιά που δέχθηκε από τον Έλληνα αμυντικό και του προκάλεσε κάταγμα του ζυγωματικού.
"Ο Κυργιάκος μου ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός SMS"
"Ο Κυργιάκος μου ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός SMS""Μου ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός SMS", δήλωσε στην "Bild", ενώ ερωτηθείς αν δέχτηκε την συγγνώμη του Κυργιάκου, ο 22χρονος στόπερ απάντησε:

"Νομίζω πως μετά από μία τέτοια πράξη δεν είναι αρκετή μία συγγνώμη μέσω γραπτού μηνύματος. Εξακολουθώ να βιώνω τις συνέπειες της πράξης του".
Όσο για το αν θεωρεί πως ο Έλληνας αμυντικός είχε πρόθεση, ο Σούμποτιτς τόνισε: "Απλώς θα πω ότι ήταν εντελώς αχρείαστο να χρησιμοποιήσει έτσι τους αγκώνες του. Θα έπρεπε να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί". 

 ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου