ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμοπόλεμος ο Φουστέρ

Ετοιμοπόλεμος ο Φουστέρ

Στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, τέθηκε ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στου Ρέντη και ο Τζεμπούρ.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού, καθώς ένα από τα... πολύτιμα βέλη του, επέστρεψε στην φαρέτρα του.
Ο λόγος για τον Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος απείχε, ελέω σοβαρού τραυματισμού από τις 15 Οκτωβρίου και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός μετά από σχεδόν ένα μήνα, επανήλθε σε φουλ ρυθμούς και πλέον θα μπορεί να ενισχύσει με την παρουσία του, τους ερυθρόλευκους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, την 19η Νοεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στον αντίποδα, ο Λιούμπομιρ Φέισα έκανε θεραπεία, ενώ θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, περιλάμβανε το μενού για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος μετά από σχετική άδεια από τον προπονητή της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο πρώτος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους πράσινους, ενώ Αλγερινός, όπως όλα δείχνουν δεν χάνει την... μητέρα των μαχών.

Αναλυτικό δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου (19/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

 
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Φουστέρ, ενώ ο Τζιμπούρ που επέστρεψε από την Αλγερία ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Φέισα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου