ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Διάστρεμμα ο Φέισα

Διάστρεμμα ο Φέισα

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λιούμπομιρ Φέισα αναφέρουν πως ο παίκτης έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου προς δεύτερου βαθμού. Θα μείνει εκτός για περίπου πέντε μέρες. Αμφίβολος για το ντέρμπι.
Ο τραυματίας Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη πρωινή (10:30) προπόνηση της Πέμπτης (10/11) στο Ρέντη, κατευθύνθηκε το μεσημέρι στο θεραπευτήριο "Metropolitan", το οποίο βρίσκεται δίπλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων (πέρασε από μαγνητική τομογραφία) αναφέρουν πως ο Λιούμπομιρ Φέισα έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου προς δεύτερου βαθμού στο πόδι και η επάνοδος του στις προπονήσεις της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του, η οποία θα παρακολουθείται καθημερινά.

Το ιατρικό τιμ, πάντως, κάνει λόγο πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ο Σέρβος χαφ αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων με την ομάδα για τις επόμενες, περίπου, πέντε μέρες.

Το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ντέρμπι κρίνεται αμφίβολο, καθώς δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος. Το επόμενο διάστημα. πάντως, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα θεραπείας ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου