ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Αυστηρά μέτρα προανήγγειλε ο Μώραλης

Αυστηρά μέτρα προανήγγειλε ο Μώραλης

O Γιάννης Μώραλης στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι τόνισε πως αυτά θα είναι αυστηρά, ενώ εγγυήθηκε πως δεν θα μπει κανένας φίλαθλος εντός αγωνιστικού χώρου.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (10/11) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Νέο Φάληρο, για την 10η αγωνιστική της Superleague.
Στη σύσκεψη οι ερυθρόλευκοι εκπροσωπήθηκαν από τον Γιάννη Μώραλη, αλλά και από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιάννη Τσιρώνη. Ο Δ' Αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε πως τα μέτρα στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι αυστηρά, ζητώντας να επικρατήσουν χαμηλοί τόνοι έως και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Παράλληλα, χαρακτήρισε άψογη την περσινή φιλοξενία των Πειραιωτών όσον αφορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Μώραλης, επίσης, εγγυήθηκε την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να μπει κανένας φίλαθλος του Ολυμπιακού εντός αγωνιστικού χώρου, είτε πριν, είτε κατά την διάρκεια, είτε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι αναμένεται να είναι από τα πιο αυστηρά που έχουν υπάρξει ποτέ τα τελευταία χρόνια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς επιθυμία των ερυθρολεύκων είναι να μην συμβεί το παραμικρό επεισόδιο ή παρατράγουδο στο γήπεδο. Η διοίκηση, παράλληλα, σύντομα, θα κάνει και τις σχετικές επισημάνσεις στους φιλάθλους των Πειραιωτών.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου