ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμάζουν Κάκο για το ντέρμπι

Ετοιμάζουν Κάκο για το ντέρμπι

11/11/2011
Σύμφωνα με δημοσίευμα κανένα κώλυμα δεν έχει τελικά, ο Τάσος Κάκος να σφυρίξει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, στο Καραϊσκάκη!

ΚΑΚΟΣΚαι αυτό γιατί δόθηκαν διευκρινίσεις για το άρθρο 38 του κανονισμού, που απαγορεύει τον ορισμό του τέταρτου διαιτητή σε αγώνα της ίδιας ομάδας την αμέσως επόμενη αγωνιστική και κατά πόσο αυτό τον δεσμεύει και για να οριστεί με την ιδιότητα του πρώτου διαιτητή.
«Το άρθρο 38 λέει πως: απαγορεύεται ένας διαιτητής να οριστεί τέταρτος στην επόμενη αγωνιστική αν αυτό τον δεσμεύει και για την ιδιότητα του πρώτου διαιτητή.»
Η απάντηση- διευκρίνιση που δημοσιεύτηκε τελικά, αναφέρει ότι:
Του απαγορεύει να είναι μόνο ως τέταρτος, πρώτος μπορεί να οριστεί.»
Με βάση αυτό το δεδομένο ο Κάκος δεν έχει κόλλημα ορισμού στο ντέρμπι και πολύ πιθανόν τελικά να οριστεί να σφυρίξει το ντέρμπι λόγω εμπειρίας και ικανοτήτων…
Με δεδομένο λοιπόν ότι τόσο ο Σπάθας όσο και ο Σιδηρόπουλος δεν μπορούν να διευθύνουν το ντέρμπι (σ.σ. έχουν παίξει σε παιχνίδια των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική), μένουν άλλοι πέντε από τους διεθνείς για να αποφασίσει η ΚΕΔ.
Με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, ο Γιάχος και ο Κάκος φαντάζουν φαβορί, ενώ Κουκουλάκης, Κωνσταντινέας και Τριτσώνης έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου