ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου"

"Να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου"

Αποφασισμένοι να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, εμφανίστηκαν οι Μάρκο Πάντελιτς και Αριέλ Ιμπαγάσα, οι οποίοι βρέθηκαν στο Red Store. To RedPlanet.gr ήταν εκεί...
Περισσότεροι από 500 φίλοι των Πειραιωτών ήταν στο Red Store για να δουν από κοντά τον Σέρβο επιθετικό και τον "Κάνιο".
Ο κόσμος δεν "μάσησε" από το κρύο που επικρατούσε και ανέμενε υπομονετικά τους δύο μεγάλους σταρ. Περίπου στις 13.15 έφτασε ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος ήταν αρκετά κεφάτος και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε στο RedStore λίγο αργότερα με τα συνθήματα για... νίκη επί του Παναθηναϊκού να δονούν την ατμόσφαιρα.

Ο Μάρκο Πάντελιτς σε δηλώσεις του ρωτήθηκε για το αν νιώθει την αγάπη του κόσμου και πως βλέπει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

"Φυσικά και νιώθουμε την αγάπη του κόσμου και θέλουμε να ανταποδώσουμε με την απόδοση μας. Κάναμε μερικά λάθη στα τελευταία 2 παιχνίδια και πάντα είναι κρίσιμο ένα τέτοιο ματς και θα δουλέψουμε για το καλύτερο".

Τέλος σε ερώτηση για το αν οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αντιληφθεί ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟ, είναι ειδικών συνθηκών τόνισε:

"Όντως έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά περισσότερο παίζουν οι παλιοί, οπότε ξέρουν (γέλια). Πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Δεν είμαστε κομπλέ. Έχουμε κάποιες απουσίες, ελέω εθνικών ομάδων, θα επιστρέψουν και θα δουλέψουμε καλύτερα".

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς:



Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τον συμπαίκτη του.

"Πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις έρχεται κόσμος και μας δείχνει την αγάπη του. Η παρουσία του, άλλωστε είναι σημαντική. Ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τους δώσουμε χαρά στο ντέρμπι.

Πρόκειται για αγώνα που ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο. Θέλουμε να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε ήρεμοι, να κάνουμε σωστά τη δουλειά και αν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο".

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του "Κάνιο":




 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των εσόδων της μπουτίκ από τη σημερινή (12/11) μέρα θα δοθούν για την οικονομική του ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου