ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τρέχουν να προλάβουν

Τρέχουν να προλάβουν

12/11/2011 Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί όσοι έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και των τριών θυγατρικών εταιρειών της, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί αυτός μέχρι τις 21 Νοεμβρίου κι εν συνεχεία να βάλει ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ τα 15 εκατ. ευρώ και να γίνει ουσιαστικά το νέο αφεντικό του συλλόγου.

Ο οικονομικός σύμβουλος Αναστάσιος Μπερέτας, ο δικηγόρος του υποψηφίου επενδυτή Πάνος Πετρόπουλος και ορκωτοί λογιστές βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ θα συνεχίσουν να εργάζονται και το Σαββατοκύριακο. Η άφιξη του Αλ Σαούντ στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί (αν δεν υπάρξει νέα αναβολή) για τις 21-22 Νοεμβρίου και τότε θα συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ακόμη, δε, κι αν δεν έχουν μπει τα 15 εκατ. ευρώ (κάτι που θα συμβεί αν δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος), αναμένεται να δοθούν διευκρινίσεις.

Ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης, αλλά και η παραμονή του Παύλου Γερουλάνο στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού εξυπηρετεί τα σχέδια του πρίγκιπα, καθώς έχει δεσμευτεί πως θα ψηφιστεί νομοσχέδιο που θα επιτρέπει την αγορά ΠΑΕ από αλλοδαπό επιχειρηματία.

Περί… πριμ

Είχε γραφτεί πως ο Αλ Σαούντ είχε τάξει πριμ-μαμούθ στους παίκτες του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που νικήσουν και στα τρία διαδοχικά τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει κατά τα 2/3 το καθήκον τους και απομένει να κάνουν το διπλό στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του πρίγκιπα διαρρέεται πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη δέσμευση για πριμοδότηση, αλλά μία απλή υπόσχεση πως θα τους ανταμείψει όταν έρθει στην Ελλάδα και πάρει την ΠΑΕ.

Διαψεύδει ο Κλέιτον

Δημοσίευμα σε ιστοσελίδα ήθελε τον Σίλβα Κλέιτον να διασκεδάζει μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας κι ενώ είχε πρωινή προπόνηση. Ο ίδιος διαψεύδει πως τον βρήκε το… πρωί και τονίζει πως απλώς διασκέδασε μέχρι μία φυσιολογική ώρα.

Επιστρέφει ο Καντέ

Ο Σεντρίκ Καντέ αγωνίστηκε στο ισόπαλο 1-1 του Μάλι με την Μπουρκίνα Φάσο και σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ από τη Δευτέρα θα συμμετέχει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Την Τετάρτη θα επιστρέψουν στη βάση τους και οι υπόλοιποι διεθνείς. Οι Μπουμσόνγκ και Λέτο που έκαναν χθες πρόγραμμα αποφόρτισης και ατομικό αντίστοιχα, θα μπουν σε φουλ ρυθμούς από τη Δευτέρα, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακο.

* Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Σεμπαστιάν Λέτο είναι γνωστό από το καλοκαίρι. Οι φίλοι των «αετών» θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν το επόμενο Σάββατο, καθώς το κανάλι της ομάδας εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου