ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Σπανούλης: "Σημαντικό και για μένα το ντέρμπι"

Σπανούλης: "Σημαντικό και για μένα το ντέρμπι"

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού, έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ των Πειραιωτών. Τι είπε ο Σπανούλης για το ντέρμπι.
Το τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων και οι παίκτες, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Θρύλου.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ και πήγε να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες, αλλά και να ενημερωθεί για τα προϊόντα της μπουτίκ. Οι Red Drops έδωσαν μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση με με τα χαμόγελα τους, ενώ και οι παίκτες ήταν ευδιάθετοι και δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα με τους θαυμαστές του.

Σε δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως είναι σημαντικό τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα.

"Είναι σημαντικό παιχνίδι τόσο για την ομάδα όσο και για μένα", είπε αρχικά ο Σπανούλης και συμπλήρωσε:

"Ακολουθούν τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά παιχνίδια με Νανσί, Παναθηναϊκό και Μπιλμπάο και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και στα τρία. Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πάντα υπάρχει πίεση γιατί θες να κερδίζεις πάντα. Αυτή η ομάδα χρειάζεται ψυχολογία και πιστεύω ότι θα έρθει μέσα από τις νίκες".

Τέλος, ο Λαρισαίος γκαρντ συμπλήρωσε:

"Είναι πολύ σημαντικό για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός να μη μένει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός έχει μπασκετικό μαγαζί κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όλους και κυρίως για τον κόσμο. Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ να εγκαινιάσουμε το μαγαζί κι εύχομαι να πάει καλά το μαγαζί, να το στηρίξει ο κόσμος και μέσα από τις δικές μας επιτυχίες να πάει καλύτερα".


Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Red Bill:



Οι όμορφες Red Drops:


 
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου