ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Στο εδώλιο ο Τέβες… ξανά!

Στο εδώλιο ο Τέβες… ξανά!

9/11/2011
Στο εδώλιο ο Τέβες… ξανά!
Το σίριαλ Τέβες δεν θα λάβει τέλος σύντομα. Τουλάχιστον όχι πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να γνωστοποιεί ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν εμφανίστηκε ως όφειλε στην προπόνηση της Τετάρτης και τώρα πιθανότατα θα κληθεί σε νέα απολογία για να μάθει την ποινή του.

Ο Αργεντινός επιθετικός μόλις πρόσφατα ενημέρωσε τους «πολίτες» ότι τελικά αποδέχεται το χρηματικό πρόστιμο των δύο εβδομαδιαίων μισθών και δεν θα κινηθεί νομικά κατά του συλλόγου. Έτσι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έδωσε το πράσινο φως για να επιστρέψει μετά από πολύ καιρό ο παίκτης στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο ατζέντης του Τέβες ήρθε σε επικοινωνία τότε με τη διοίκηση ενημερώνοντάς την ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αργεντινή για να επισκεφτεί την οικογένειά του και ζήτησε παράταση λίγων ημερών για την επιστροφή του, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από τον Ιταλό προπονητή.

Η προπόνηση της Τετάρτης έφτασε, ο Μαντσίνι είδε για ακόμη μία φορά τον Αργεντινό να μην πάει με τα νερά του, αφού όπως είχε ενημερώσει δεν εμφανίστηκε και παρέπεμψε το θέμα στη διοίκηση. Πιθανότατα να υπάρξει έτσι νέα κλήση σε απολογία με το σίριαλ Τέβες-Σίτι να ανοίγει νέο κύκλο επεισοδίων.
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου