ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μην προσβάλλετε άλλο τη νοημοσύνη μας...

Μην προσβάλλετε άλλο τη νοημοσύνη μας...

Ακόμα μία γελοία απόφαση, ακόμα μία προσβολή της νοημοσύνης μας. Με κόσμο το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, γιατί πολύ απλά έτσι θέλει το πράσινο κατεστημένο.
Πλέον, έχει καταντήσει αηδία. Το περιμέναμε και, απλά, την Παρασκευή (11/11) επιβεβαιώθηκε. Το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (20/11), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την Α1 μπάσκετ, θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στο ΟΑΚΑ. "Καθάρισε" το ΑΣΕΑΔ για τους πράσινους, καθώς διεγράφη η τελευταία αγωνιστική της ποινής του Παναθηναϊκού.
Η σαπίλα και το πράσινο κατεστημένο που ζουν και βασιλεύουν υπό την ανοχή του Ολυμπιακού, έκανε και πάλι το θαύμα τους. Η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα περυσινά επεισόδια στον τέταρτο τελικό της Α1, "έπεσε" στις τρεις και οι πράσινοι θα υποδεχθούν με κόσμο τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (20/11), καθώς έχουν εκτίσει τις τρεις αγωνιστικές. Παράλληλα, "σβήστηκε" και το πρόστιμο των 40.000 ευρώ. Μπόχα, βρώμα...

Θυμίζουμε πως η ποινή είχε ανακοινωθεί στις 10 Ιουνίου. Η έφεση του Παναθηναϊκού είχε κατατεθεί λίγες ημέρες αργότερα. Οι πράσινοι ζήτησαν επίσπευση της διαδικασίας για συγκρότηση σε σώμα του ΑΣΕΑΔ και το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών εκδίκασε την έφεση την Παρασκευή (11/11), βγάζοντας απόφαση αυθημερόν. Μία απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού, φυσικά.

Ο Ολυμπιακός παραμένει απροστάτευτος παρασκηνιακά εδώ και χρόνια, αλλά τη φετινή σεζόν είναι απροστάτευτος και σε έμψυχο δυναμικό. Οπότε, οι "απέναντι" βρίσκουν και τα κάνουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου