ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τον περιμένει... Γολγοθάς

Τον περιμένει... Γολγοθάς

Δέκα παιχνίδια σε διάστημα 32 ημερών θα κληθούν να δώσουν οι ερυθρόλευκοι, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοέμβρη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στις 22 ή 23/12 ολοκληρώνεται ο αγωνιστικός Γολγοθάς του Ολυμπιακού.
Ένα ιδιαίτερα βαρύ και επίπονο αγωνιστικό πρόγραμμα περιμένει τους παίκτες του Ολυμπιακού το επόμενο διάστημα.
Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι σε 32 ημέρες θα κληθούν να δώσουν δέκα παιχνίδια συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοέμβρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Πράγμα που σημαίνει ένα ματς κάθε τρεις ημέρες για ένα συνεχόμενο μήνα! Σε αυτήν την συγκυρία, είναι βέβαιο πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα διότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο καθένας από όσους βρίσκονται στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε θα χρειαστεί να βοηθήσει.

Η κούραση είναι δεδομένη, οι κάρτες και οι τραυματισμοί είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθούν, οπότε όπως συμπεραίνει κανείς, θέλοντας και μη θα αξιοποιηθεί όλο το ρόστερ των Πειραιωτών. Και ορισμένοι οφείλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τυχόν θα τους δοθεί, καθώς ακολουθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου...

Ας δούμε όμως αναλυτικά αυτά τα δέκα ματς που θα δώσουν οι Πειραιώτες σε 32 ημέρες: Η αρχή θα γίνει όπως είπαμε από τις 19/11 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και στη συνέχεια ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Μαρσέιγ (23/11, εκτός), Αστέρα Τρίπολης (27/11, εκτός), Δόξα Δράμας (30/11, εντός), Παναιτωλικό (3/12, εντός), Άρσεναλ (6/12, εντός), Κέρκυρα (11/12, εκτός), Λεβαδειακό (14/12, εκτός) ΠΑΣ Γιάννενα (18/12, εντός) και το παιχνίδι του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 22 ή 23/12, με τον αντίπαλο να προκύπτει ύστερα από το ξεκαθάρισμα των ζευγαριών της πρώτης φάσης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου