ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ξεχάστε το «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Ξεχάστε το «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

10/11/11

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι θα ξεκινήσει συζητήσεις με χορηγούς για την αλλαγή της ονομασίας του γηπέδου της, εξέδωσε η Νιούκαστλ.

Οι «καρακάξες» είχαν προσπαθήσει και το Νοέμβριο του 2009 να επιτύχουν ένα ανάλογο εγχείρημα χωρίς όμως επιτυχία. Τότε καλούσαν κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να βάλει το όνομά του (εταιρίας, ομίλου) δίπλα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» να επικοινωνήσει με τη διοίκηση, αλλά καμία από τις προσφορές που ήρθαν δεν ικανοποίησε.

Έτσι η Νιούκαστλ αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να κάνει για πρώτη φορά λόγο για πλήρη παραχώρηση των δικαιωμάτων ονομασίας του γηπέδου. Με τον τρόπο αυτό πιστεύει ότι μπορεί να φέρει μία τεράστια οικονομική πρόταση, όπως κατάφεραν η Άρσεναλ (Emirates) και η Μάντσεστερ Σίτι (Etihad). Το Σεντ Τζέιμς Παρκ δηλαδή να σβηστεί εντελώς από το γήπεδο και να μπει αποκλειστικά το όνομα του χορηγού.

Το Sky Sports έρχεται μάλιστα να δώσει μία επιπλέον πληροφορία στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας ότι μέχρι να βρεθεί ο μέγας χορηγός το γήπεδο πιθανότατα να ονομαστεί «Sports Direct Arena». Η Sports Direct είναι η αθλητική εταιρία του αφεντικού του συλλόγου Μάικ Άσλεϊ.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου