ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πανζουρλισμός για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Πανζουρλισμός για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Πανζουρλισμός επικράτησε στα εκδοτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς πλήθος κόσμου βρέθηκε από τις πρωινές ώρες στο φαληρικό γήπεδο ώστε να αποκτήσει εισιτήρια για το ντέρμπι.
Πλήθος κόσμου "πλημμύρισε" τα εκδοτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το πρωί της Παρασκευής (11/11), πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων, καθώς χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο από τις πρώτες πρωινές ώρες ώστε να προλάβουν έγκαιρα να προμηθευτούν τα "μαγικά χαρτάκια" για το ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Είναι χαρακτηριστικό πως ορισμένοι παθιασμένοι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων είχαν φέρει μέχρι και σκαμπό από τα σπίτι τους ώστε να περιμένουν με τις ώρες να ανοίξουν τα εκδοτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", τα οποία ήταν καθορισμένα να ξεκινήσουν την διαδικασία στις 10:00.

Όμως, οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί, αποφάσισαν να ανεβάσουν τα ρολά τους νωρίτερα ώστε να εξυπηρετήσουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν γεμίσει τον χώρο, περιμένοντας υπομονετικά στη σειρά τους ώστε να πάρουν τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ντέρμπι, καθώς τα υπόλοιπα αγοράστηκαν μέσω ίντερνετ. Ορισμένοι, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν για τις τιμές, καθώς το φτηνότερο έκανε 25 ευρώ.






  www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου