ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τσάκα, είσαι θεός!

Τσάκα, είσαι θεός!

Όαση μέσα στην καθημερινότητα μας αποτελεί ο εκπρόσωπος (;) του πρίγκηπα (;), Βλάσης Τσάκας, ο οποίος φροντίζει να μας ψυχαγωγεί με τα όσα λέει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.
Αστείρευτη πηγή δηλώσεων είναι ο εκπρόσωπος του άφαντου μέχρι τώρα πρίγκηπα που ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μόνο στα... "Σπαρτιάτικα νέα του Ψαροντούφεκου" δεν έχει μιλήσει ακόμα ο φοβερός Βλάσης Τσάκας , που κάθε δεύτερη μέρα κάνει δηλώσεις, αναιρώντας τα όσα είπε την προηγούμενη.
Μετά την αποκάλυψη της επιθυμίας του Σουλτάν Αλ Σαούντ να βρεθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Βλάσης Τσάκας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή διαψεύδοντας τον εαυτό του και λέγοντας ότι "δεν είναι και ο ασφαλέστερος τόπος για να τον φιλοξενήσει στην πρώτη του γηπεδική παρουσία…" λες και αν έρθει ο Σαουδάραβας θα τον καταλάβει κανένας (δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο δύο φωτογραφίες του, ακόμα και στο google).

Δήλωσε, όμως, κι άλλα. Σε ερώτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο... συμπαθής Βλάσης απάντησε:

"Αν ο Βοτανικός δεν βολεύει, θα αναζητήσουμε εναλλακτική λύση. Αυτή είναι το Γουδή, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να αγοράσουμε την έκταση".

Βασικά, λεφτά υπάρχουν οπότε τα πραγματικά σχέδια του Σουλτάν είναι να φτιάξει ένα γήπεδο στον Βοτανικό, ένα στο Γουδή, ένα στο Ελληνικό, ένα στη Λεωφόρο και να αγοράσει και το ΟΑΚΑ έτσι για να μη βαριούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που εδώ και μερικά χρόνια πηγαίνουν στο ιδιόκτητο γήπεδο που γιόρτασαν και τα 100 χρόνια του συλλόγου (έτσι δεν έλεγαν οι Αμπράμοβιτς;)...

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε πότε θα αναλάβει την προεδρία του "Τριφυλλιού", ο Τσάκας απάντησε ότι περιμένει "να αλλάξει ο νόμος", αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού καλό θα είναι να περιμένουν να ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση.

Τέλος, ο πάντα αξιόπιστος  εκπρόσωπος του "αόρατου" μεγιστάνα, εξήγησε με λογιστικούς και επιστημονικούς όρους ("τυφλοσούρτης") το λόγο που η αγορά καθυστερεί τόσο πολύ:

"Τις 15 πρώτες μέρες είχαμε τεράστιο πρόβλημα σχετικά με τα όσα ακούγονται στην Ελλάδα. Πολλοί αμφισβήτησαν ακόμα και την ύπαρξή του και ο πρίγκιπας, με αυτά που άκουγε, αντιδρούσε. Φθάσαμε να λέμε τον φερόμενο πρίγκιπα, το φερόμενο εκείνο, το φερόμενο άλλο… Υπογράψαμε το MoU και όλα από εδώ και πέρα είναι… τυφλοσούρτης. Το προσύμφωνο είναι το 80% της συμφωνίας. Δεν καθυστερήσαμε καθόλου. Οι έλεγχοι του Βγενόπουλου, πριν πάρει την ΠΑΕ, κράτησαν 2,5 μήνες".

Ναι, Βλάση μου...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου