ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα Ντουσέζ

Ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα Ντουσέζ

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 31χρονο Γάλλο τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Νικολά Ντουσέζ, ο οποίος είναι "δεύτερος" στην ομάδα του.
Ο Ολυμπιακός είναι γεγονός πως βρίσκεται σε αναζήτηση γκολκίπερ, για τον αντικαταστάτη του Φράνκο Κοστάνσο και σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα του mercato365, οι ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 31χρονο (22/4/1980) τερματοφύλακα, Νικολά Ντουσέζ.
Ο ύψους 1.85 Γάλλος πορτιέρο, πήγε μεταγραφή στη Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι, όντας ελεύθερος από την Ρεν, αλλά στην ομάδα της πρωτεύουσας δεν είναι βασικός, καθώς εκεί δεσπόζει η παρουσία του σπουδαίου Ιταλού γκολκίπερ, Σαλβατόρε Σίριγκου.

Ο Νικολά Ντουσέζ είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, έχοντας πλούσια θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπως στην Τουλούζ (2005-2008, 86συμ) και στην Ρεν (2008-2011, 111συμ). Το τελευταίο διάστημα, όμως, είναι λίγο δυσαρεστημένος στην Παρί, λόγω ότι έχει παίξει σε ελάχιστα παιχνίδια της ομάδας. Το δημοσίευμα, εκτός του Ολυμπιακού, αναφέρει πως για τον έμπειρο πορτιέρο ενδιαφέρεται και η ισπανική Μάλαγα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου