ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Στην αποστολή με Θρασύβουλο ο Γέστε!

Στην αποστολή με Θρασύβουλο ο Γέστε!

Ο Γέστε θεωρείται τελειωμένος, αλλά ο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε κανονικά τον συμπατριώτη του στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο (11/1, 19:00). Επιστρέφει ο Ιμπαγάσα, εκτός οι Τζεμπούρ, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μανιάτης και... Κοστάνσο.
Οι ποδοσφαιριστές της του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το απόγευμα (19:00) της Τρίτης (10/1), ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (11/1, 19:00) για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε, θεραπεία, μέρος της προπόνησης με την ομάδα και ακολούθως ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο ακολούθησε ο Πάμπλο Ορμπάιθ, ενώ ο Χοσέ Χολέμπας πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Δασκαλάκης, Μέγκιερι, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Μιραλάς, Χαβίτο, Πάντελιτς.

Από τα προαναφερθέντα ονόματα η έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε στην 18άδα του τον "τελειωμένο" Φρανθίσκο Γέστε, καθώς η διοίκηση επιθυμεί το συντομότερο δυνατό να διακόψει την συνεργασία με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, δείχνει να τον στηρίζει και να τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας. Ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει να δούμε το αν ο προπονητής του Ολυμπιακού θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στο ματς με τον Θρασύβουλο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζεμπούρ, Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ και Μανιάτης θα προπονηθούν το πρωί (10:30) της Τετάρτης (11/1).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου