ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μπαρτζώκας: "Εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Μπαρτζώκας: "Εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει μία εκπληκτική ομάδα, με καταπληκτικούς παίκτες και επεσήμανε πως έχει τύχη στο Final-Four ώστε να διακριθεί.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει μία εκπληκτική ομάδα, με καταπληκτικούς παίκτες. Παράλληλα, επεσήμανε πως έχει τύχη στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης ώστε να διακριθεί.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, δήλωσε: "Εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός με εκπληκτικούς παίκτες.

 Είχαμε ένα βουνό απέναντί μας, είχαμε και τραυματισμούς με Στίβεσον, Γιάνκοβιτς και τον Μπατή, που έπαιξε αλλά είναι ανέτοιμος.

Ο Ολυμπιακός σου τιμωρεί κάθε αδυναμία. Δώσαμε σε 10 μέρες 5 παιχνίδια και ήταν δύσκολο. Είχαμε πρόβλημα με τον Ντόρσει, δεν μπορούμε να τον ματσάρουμε.

Στην άμυνα κάνει καταπληκτική δουλειά. Ο Ολυμπιακός έχει τύχη στο φάιναλ φορ. Είμαι υπέρ των ελληνικών ομάδων".

O Nίκος Μπάρλος από την πλευρά του σχολίασε: "Παίζαμε με μία ομάδα, που παίζει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση, κερδίζοντας στο γήπεδό μας, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και δεν τα καταφέραμε. Ισως για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να τον πετύχεις κάποια άλλη στιγμή, όχι πριν από το φάιναλ φορ. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη".

www.redplanet.gr/b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου