ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τζεμπούρ: "Μεγάλη μου τιμή, που βρίσκομαι εδώ"

Τζεμπούρ: "Μεγάλη μου τιμή, που βρίσκομαι εδώ"

Ο Ράφικ Τζεμπούρ εστίασε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού έναντι του Ατρόμητου, δεν έβγαλε κάποια είδηση σχετικά με την παραμονή του ή όχι στο μεγάλο λιμάνι, ενώ αποκάλυψε το γούρι του! Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Αλγερινού επιθετικού.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, σκοράροντας ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον αξιόμαχο Ατρόμητο.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αν και υπήρχαν κάποιες στιγμές στο παιχνίδι αρκετά περίπλοκες για εμάς. Δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με την απόδοσή μας στο δεύτερο. Ωστόσο, η γενική και τελευταία εντύπωση της αναμέτρησης είναι ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος στην αρχή της σεζόν, να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και τον εκπληρώσαμε", είπε αρχικά ο Αλγερινός επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την παραμονή του ή όχι στον Ολυμπιακό.

"Αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να ξεκουραστώ. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ και κατακτώ τίτλους. Όλα θα συζητηθούν όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28αχρονος επιθετικός, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά αρκετές ομάδες έχουν, ήδη, δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο "τρομοκράτης" του Θρύλου αφιέρωσε τον τίτλο του MVP στον πατέρα του! "Μου είχε τηλεφωνήσει πριν από τους αγώνες κόντρα σε Άρσεναλ και Ντόρτμουντ, όπου είχα σκοράρει. Μου τηλεφώνησε και πριν από τον τελικό και σκόραρα ξανά. Είναι ο άνθρωπος, που νομίζω ότι μου φέρνει πολύ μεγάλη τύχη", κατέληξε, χαμογελώντας, ο Τζεμπούρ.

Δηλώσεις Ράφικ Τζεμπούρ μετά την κατάκτηση του... από redplanetgr

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου