ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το θρυλικό γλέντι στα μπουζούκια με βίντεο

Το θρυλικό γλέντι στα μπουζούκια με βίντεο

Δείτε το θρυλικό γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια. Πήγαν στον Βέρτη οι Νταμπλούχοι και ξεσάλωσαν. Ο λουλουδοπόλεμος, τα τραγούδια και τα συνθήματα. Δείτε τα βίντεο.
Στον αθλητισμό δεν φτάνει να είσαι πρωταθλητής εντός γηπέδου, αλλά πρέπει να δείξεις και εκτός των τεσσάρων γραμμών ότι είσαι ο καλύτερος. Αυτό το έκαναν πράξη οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και παράλληλα του νταμπλ, κατέκτησαν και τις πίστες, γιορτάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Fantasia Live, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν θέση στα τραπέζια και ο λουλουδοπόλεμος δεν άρχισε να ξεκινήσει, υπό τους ήχους του Βέρτη και το Sport24.gr βρέθηκε εκει.

Το παρών μπορεί να μην έδωσαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά όσοι παίκτες βρέθηκαν στο παραλιακό μαγαζί του έδωσαν και κατάλαβε!


 
Μάλιστα, όταν ο Βέρτης υποδέχθηκε τους νταμπλούχους Ελλάδος, προκλήθηκε πανικός στο μαγαζί με τους θαμώνες να φωνάζουν: "Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό", με φόντο στην οθόνη το σήμα του Ολυμπιακού.


 
Βέβαια ο Τοροσίδης δεν τραγούδησε, όπως περίμενε ο Βέρτης, ωστόσο το γλέντι που είχε ξεκινήσει από το ΟΑΚΑ συνεχίστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Το Sport24.gr στο γλέντι του Ολυμπιακού στα... από sport24tv
Φυσικά νικητής στον λουλουδοπόλεμο, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε να πειράζει τους συμπαίκτες του πετώντας λουλούδια συνεχώς, ενώ δεν πήγαν πίσω και οι Μιραλάς, Αμπντούν!

Το Sport24.gr στο γλέντι του Ολυμπιακού στα... από sport24tv

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου