ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

KAI ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ????

 KAI ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ????

29/4/2012

Το πας απο δω το πας απο κει ολο για το αν θα πηγαινες στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ λες...μηπως σε τρωει που δεν σε θελει ουτε σε ηθελε ποτε ο ΘΡΥΛΟΣ?Για να παιξεις κυριε παπαρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πρεπει ναχεις κατι παπαρια να...και εσυ δεν ταχεις, μονο να φορας κανενα στριγκακι οπως εχεις δηλωσει εσυ ο ιδιος εισαι....καλα ειναι εκει στον παοκ , και δεν καταλαβα...σε ζηταει και καμμια αλλη ομαδα? για να μην τρελλαθουμε κιολας δηλαδη...ολοι ξερουν τι καραγκιοζης εισαι γιαυτο και θα παρεις συνταξη εκει, ειπαμε δεν ταχεις για να φορεσεις την ενδοξη φανελα του ΘΡΥΛΟΥ....και μην λες αλλα γιατι εχεις καταντησει γραφικος....για να μην πω γελοιος...

Γκαρσία: "Ούτε για όλο το χρυσάφι του κόσμου"

29/4/2012

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξης σε κυριακάτικη εφημερίδα και ξεκαθάρισε ότι έχει τέτοια σχέση με τον ΠΑΟΚ που δεν θα σκεφτόταν ούτε στιγμή να πάει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό
Γκαρσία
Για την ιδιαίτερη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, σημαντικές στιγμές στο πέρασμά του από την Ελλάδα, τις πολιτικές πεποπιθήσεις του και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα μίλησε σε συνέντευξή του στη "Real News" ο Πάμπλο Γκαρσία.  

Για τη ελληνική διαιτησία και τον Κάκο: "Σε όλα τα πρωταθλήματα, όλοι ασχολούνται με τους διαιτητές κι αυτό τους "σκοτώνει". Ποτέ στη ζωή μου, όμως, δεν είχα αισθανθεί τόσο έντονα ότι με κλέβουν όσο στο παιχνίδι με τον Αρη που σφύριξε ο Σπάθας, Δεν λέω ότι είναι έτσι σε όλα τα παιχνίδια, αλλά σε πολλά, αυτά που βλέπεις να σφυρί ζουν οι διαιτητές, σε κάνουν να αμφιβάλλεις. Για τον Κάκο, πάντως, ισχύει. Πιστεύω ότι είναι ο πιο δίκαιος διαιτητής και να είσαι σίγουρος ότι αν είχα άλλη άποψη γι' αυτόν θα σου την έλεγα".΄Όταν ρωτήθηκε για το ότι την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα τον είχε χαρακτηρίσει τον χειρότερο Ελληνα ρέφερι, απάντησε: "Το πίστευα απόλυτα τότε αυτό που έλεγα. Όμως πιστεύω ότι πλέον δεν ισχύει".
Για το αν πήρε δίκαια τοβν τίτλο ο Ολυμπιακός: "Πιστεύω ότι φέτος ο Ολυμπιακός το πήρε δίκαια. Ωστόσο, έχουν ακουστεί τόσα και τόσα γι' αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, που θεωρώ ότι είναι κοινή συνείδηση σε όλους ότι γίνονταν πολλά πράγματα στο παρασκήνιο. Φέτος, πάντως, ο Ολυμπιακός είχε καλή ομάδα, με παίκτες που είχαν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έτρεχαν ακατάπαυστα στους αγώνες".
Για το αν έχει μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Ντιογκο του Ολυμπιακού: "Ειλικρινά, όχι. Δεν μετανιώνω γι' αυτό που έγινε. Για μένα, πάντως, είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, για μένα η ιστορία αυτή έχει τελειώσει".
Για το αν δεχόταν πρόταση από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό: "Οχι, ούτε για μια στιγμή. Ολα αυτά τα τέσσερα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ έχω ταυτιστεί με την ομάδα και τα χρώματά της. Δεν θα δεχόμουν να αγωνιστώ στις ομάδες αυτές ούτε για όλο το χρυσάφι του κόσμου".

www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου