ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΝΤΙΟ ΤΟ 2013 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΓΚΙ,ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΟΥ,"ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ"ΛΕΕΙ Ο ΤΖΕΚΟ,ΣΑΝΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΑΝΤΙΟ ΤΟ 2013 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΓΚΙ,ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΟΥ,"ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ"ΛΕΕΙ Ο ΤΖΕΚΟ,ΣΑΝΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

26/5/2012

Αποχωρεί το 2013 ο Φέργκιουσον!


Αποχωρεί το 2013 ο Φέργκιουσον!
Απάντηση στο ερώτημα που «βασανίζει» εκατομμύρια οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Ντέιβ Γουέλαν, με τον ιδιοκτήτη της Γουίγκαν να αποκαλύπτει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους πάγκους το καλοκαίρι του 2013.

Ο Γουέλαν γνωρίζεται από παλιά με τον Σκωτσέζο τεχνικό και ισχυρίζεται ότι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ θα αποχωρήσει από τους πάγκους το επόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει τονίζει ότι θα μείνει ακόμη 3 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά έρχονται, μία εβδομάδα μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του Φέργκιουσον σε νοσοκομείο, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία στη μύτη, λίγες ώρες πριν βρεθεί σε δεξίωση στη Γλασκώβη.

«Μετά το τέλος της επόμενης σεζόν, ο Σερ Άλεξ θα αποχωρήσει. Η πίεση παίζει μεγάλο ρόλο, ειδικά εάν είσαι για καιρό σε τόσο υψηλό επίπεδο», τόνισε ο ιδιοκτήτης της Γουίγκαν για να αναφερθεί στα προβλήματα υγείας του Σκωτσέζου: «Τρόμαξε λίγο και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το σκεφτεί σοβαρά το να σταματήσει. Νομίζω ότι θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει νόημα να ρισκάρει».

Αγγλικός «εμφύλιος» για Ράντου


Αγγλικός «εμφύλιος» για Ράντου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Στεφάν Ράντου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, το «Sky Sports» υποστηρίζει ότι ο Ρουμάνος αμυντικός της Λάτσιο προσέλκυσε με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον των δύο αγγλικών ομάδων τη φετινή σεζόν.

Ο 25χρονος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο ή στα αριστερά στην άμυνας, κάτι που αρέσει στον Αρσέν Βενγκέρ και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο ομάδες από το Νησί ετοιμάζονται να καταθέσουν σύντομα πρόταση για την απόκτηση του παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους «λατσιάλι».

«Μπορώ και αξίζω να παίζω στη Σίτι»


«Μπορώ και αξίζω να παίζω στη Σίτι»
Αξίζει μία θέση στην ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι ο Έντιν Τζέκο, σύμφωνα με… τον ίδιο! Το μέλλον του 26χρονου φορ έχει προκαλέσει ερωτηματικά, καθώς φήμες τον θέλουν να μεταβαίνει στην Ιταλία και να αγωνίζεται στη Γιουβέντους τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο ο Βόσνιος επιθετικός, έχοντας σημειώσει 14 γκολ αυτή τη σεζόν στους «πολίτες» , με πιο σημαντικό αυτό που πέτυχε για να ισοφαρίσει την ΚΠΡ στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, θέλει να παραμείνει στο «Etihad Stadium».

«Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός για τις διαθέσιμες θέσεις στη Μάντσεστερ Σίτι, γιατί έχω αποδείξει πως και μπορώ και αξίζω να παίζω σε μία τέτοια ομάδα. Τη φετινή σεζόν έχω πετύχει πολύ σημαντικά γκολ. Είμαι ακόμα στη Σίτι και δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στα παιχνίδια της εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία και το Μεξικό», ήταν τα λόγια του Βόσνιου επιθετικού, ο οποίος πρόσθεσε:

«Ο προπονητής επιλέγει ποιος παίζει και το σέβομαι αυτό. Σε όλη τη σεζόν προσπάθησα να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, ακόμα και όταν δεν έπαιζα. Στο τέλος πέτυχα, ίσως, ένα από τα σημαντικότερα γκολ στην ιστορία της Σίτι και νιώθω πολύ περήφανος για αυτό».

Για όλους και για όλα ο Σανιά


Για όλους και για όλα ο Σανιά
Για όλα τα θέματα που απασχολούν την Άρσεναλ εν όψει και της νέας περιόδου τοποθετήθηκε ο Μπακαρί Σανιά. Ο αμυντικός των «κανονιέρηδων» υποστήριξε ότι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα μείνει στην ομάδα, σχολίασε τη μεταγραφή του Λούκας Ποντόλσκι αλλά και τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ρόμπιν θα μείνει. Είναι επαγγελματίας από την αρχή μέχρι το τέλος. Θέλουμε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Με αυτά που κατάφερε τη φετινή σεζόν φάνηκε πόσο απαραίτητος είναι για εμάς», δήλωσε ο 29χρονος Γάλλος και συνέχισε: «Είναι ο αρχηγός μας και έχει αναλάβει πολλές ευθύνες. Τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι και αγωνίζεται πάντα για τη νίκη».

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας του Λονδίνου σχολίασε τη μεταγραφή του Λούκας Ποντόλσκι, αλλά και το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον συμπατριώτη του Εμβιλά:

«Θέλουμε να έρθουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Ο Ποντόλσκι είναι Γερμανός διεθνής και παίκτης μεγάλης ποιότητας. Ο Εμνιλά είναι σπουδαία περίπτωση μέσου. Νομίζω ότι θα ταιριάξει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας. Δεν ξέρω αν γνωρίζει αγγλικά. Κι εμένα μου πήρε κάποιο χρόνο να συνηθίσω. Υπάρχουν πολλοί Γάλλοι στην ομάδα και αυτό θα τον βοηθήσει σίγουρα».

Ακόμη εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του στο αγγλικό πρωτάθλημα και εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τη νέα περίοδο:

«Είμαι σίγουρος ότι και τη νέα χρονιά θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Δείξαμε σε όλους το τι μπορούμε να κάνουμε. Το περασμένο καλοκαίρι όλοι μιλούσαν για τον Φάμπρεγκας και τον Νασρί που έφυγαν. Ήταν άσχημο για εμάς αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε», υποστήριξε ο Σανιά και συνέχισε:

«Η χρονιά που πέρασε μας έδωσε αυτοπεποίθηση εν όψει της επόμενης και ο Αρσέν Βενγκέρ μας τονώνει το ηθικό και παίρνει πάντα τις σωστές αποφάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος αμυντικός έχει σπάσει το δεξί του πόδι στον αγώνα με τη Νόριτς στις αρχές Μαΐου και δε θα ενισχύσει την εθνική της χώρας του στο επερχόμενο Euro στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου