ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ,ΣΤΡΑΜΑΤΣΙΟΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ,ΝΤΟΥΝΓΚΑ ΓΙΑ ΛΑΤΣΙΟ,ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΙΣΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΟΦ,ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΙΜΠΡΑ,ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ,ΣΤΡΑΜΑΤΣΙΟΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ,ΝΤΟΥΝΓΚΑ ΓΙΑ ΛΑΤΣΙΟ,ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΙΣΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΟΦ,ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΙΜΠΡΑ,ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΜΑΛΑΓΑ,ΠΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

26/5/2012


Ένας στους τρείς… κερδίζει!

Ένας στους τρείς… κερδίζει!
Μετά τους Ζντένεκ Ζέμαν και Αντρέ Βίλας Μπόας, άλλος ένας προπονητής μπήκε στην λίστα της Ρόμα, προκειμένου να γίνει ο διάδοχος του Λουίς Ενρίκε. Αυτός είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος οδήγησε την Μάλαγα στην τέταρτη θέση της Primera Division με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες των «τζιαλορόσι» να τον… γλυκοκοιτάζουν.

«Η Ρόμα επικοινώνησε μαζί μας για να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Πρέπει να υπενθυμίσω όμως προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Πελεγκρίνι έχει συμβόλαιο και θέλει να το σεβαστεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ειπωθεί τη δεδομένη στιγμή», τόνισε ο μάνατζερ του Χιλιανού προπονητή ,Χεσούς Μαρτίνες, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μάλαγα.

Στραματσιόνι: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»


Στραματσιόνι: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Την πεποίθησή του πως η Ίντερ θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Μπορεί η φετινή χρονιά να ήταν απογοητευτική για τους «νερατζούρι», ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως θα οδηγήσουν την ομάδα στη θέση που της αξίζει.

«Η Ίντερ θέλει να βελτιωθεί και να χτίσει μια ομάδα που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε νίκες σε Ιταλία και Ευρώπη. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο πρόεδρος επιθυμεί να φέρει νέους παίκτες και αυτό είναι που θέλουμε για να ανταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα.

Σε εννιά αγώνες καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη, κάτι που μας είχε ζητήσει ο Μοράτι και τώρα θέλουμε να πάμε την Ίντερ στη θέση που της αξίζει
», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Και ο Ντούνγκα στη λίστα!


Και ο Ντούνγκα στη λίστα!
Φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο είναι ο Κάρλος Ντούνγκα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του ιταλικού δημοσιεύματος.

Συγκεκριμένα, η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι το όνομα του Βραζιλιάνου τεχνικού είχε ακουστεί για την Φιορεντίνα και τώρα αναπτύχθηκε φημολογία για τους Ρωμαίους, οι οποίοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Έντι Ρέγια.

Όλο αυτό το διάστημα οι «λατσιάλι» έχουν εξετάσει τις περιπτώσεις του Τζιανφράνκο Τζόλα, του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, του Βιντσέντζο Μοντέλα, του Βάλτερ Ματσάρι, του Λουίς Φαν Χάαλ, του Ντιντιέ Ντεσάν και του Φατίχ Τερίμ.

Επίσης, μία ακόμη επιλογή είναι ο Φούλβιο Πέα της Σασουόλο, ο οποίος κατάφερε να φτάσει την ομάδα στα πλέι οφ για την άνοδο στη Serie A.

«Μάχη» για Ίσλα και Κολάροφ

«Μάχη» για Ίσλα και Κολάροφ
Τους ίδιους μεταγραφικούς στόχους εν όψει της νέας σεζόν φαίνεται να έχουν Γιουβέντους και Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας και οι «νερατζούρι» ενδιαφέρονται για τον Μαουρίτσιο Ίσλα της Ουντινέζε αλλά και τον Αλεξάντερ Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ιταλικές ομάδες δίνουν τη μάχη τους και εκτός γηπέδων για την απόκτηση σπουδαίων ποδοσφαιριστών. Για την περίπτωση του Χιλιανού μέσου προβάδισμα έχει η ομάδα του Μιλάνου, μια και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Παρόλα αυτά και οι «μπιανκονέρι» έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σέρβου αμυντικού των πρωταθλητών Αγγλίας «ερίζουν» και οι δύο σύλλογοι για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Η Ίντερ έχει ήδη ζητήσει από τους «πολίτες» τον 27χρονο διεθνή με τη μορφή δανεισμού,όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση και αυτό διότι η διοίκηση της Σίτι τον παραχωρεί μόνο με ελεύθερη μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του Κολάροφ από τη Λάτσιο είχε κοστίσει 19 εκατομμύρια ευρώ στην αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2010, η οποία δε θέλει να τον παραχωρήσει χωρίς κάποιο σημαντικό οικονομικό αντάλλαγμα.

Δεν πωλείται ο «Ίμπρα»


Δεν πωλείται ο «Ίμπρα»
Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη. Ο Μίνο Ραϊόλα παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η Μίλαν δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Σουηδό επιθετικό.

«Υπάρχουν τέσσερις-πέντε ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για αυτόν. Παρόλα αυτά η Μίλαν μας έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα: Ο Ζλάταν δεν είναι προς πώληση», δήλωσε ο Ραϊόλα.

Ακόμη αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του πελάτη του για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ροσονέρι» και το αν ενοχλήθηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι :

«Ο Γκαλιάνι είναι ήρεμος. Γνωρίζει ότι αυτά που λέγονται διαστρεβλώνονται και ξέρει τι ακριβώς εννοούσε ο «Ίμπρα». Ο Ζλάταν δεν ήθελε να πει ότι η Μίλαν δεν έχει λεφτά, απλά ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο βοσνιακής καταγωγής επιθετικός των δευτεραθλητών Ιταλίας σε 32 εμφανίσεις τη σεζόν που πέρασε στη Serie A σημείωσε 28 γκολ και έχει στρέψει την προσοχή πολλών ομάδων πάνω του μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Σίτι.

Θέλει Ντελ Πιέρο η Μάλαγα!


Θέλει Ντελ Πιέρο η Μάλαγα!.

Το συμβόλαιο του Ιταλού επιθετικού με τη Γιουβέντους λήγει τον ερχόμενο μήνα και αρκετοί πίστευαν ότι θα παίξει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα, όμως το «Sky Sport Italia» υποστηρίζει ότι η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη θα είναι στην Ευρώπη.

Ο ισπανικός σύλλογος είναι δυνατός οικονομικά και το καλοκαίρι θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League. στη λίστα τους οι Ισπανοί έχουν τον 37χρονο φορ και του δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Primera Division.

Τη φετινή σεζόν ο «πιντουρίκιο» έπαιξε σε 27 ματς (921 λεπτά συμμετοχών) με τη φανέλα της Γιουβέντους την φετινή σεζόν, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Πάτο: «Είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς»

Πάτο: «Είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς»
Έτοιμος να αγωνιστεί με την Βραζιλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εμφανίστηκε ο Αλεξάντρε Πάτο, μιλώντας στην «Corriere dello Sport». Ο διεθνής φορ ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν, όμως έθεσε εαυτόν να συμμετάσχει στη διοργάνωση που θα γίνει σε περίπου δύο μήνες στη Μεγάλη Βρετανία.

«Έχω δουλέψει πολύ για τουλάχιστον έναν μήνα, αλλά ουσιαστικά πριν από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στις 3 Απριλίου ήταν το τελευταίο που είχαν προπονηθεί με την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Σε κάθε περίπτωση είμαι έτοιμος σωματικά και δυνατός, θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση της Βραζιλίας. Οι Ολυμπιακοί είναι ο στόχος μου που έχω μετά τον αποκλεισμό μας από το Κόπα Αμέρικα το περασμένο καλοκαίρι».
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου