ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Ώθηση για την νίκη"

"Ώθηση για την νίκη" 

26/5/2012

Την ώθηση του κόσμου θέλει ο Θρύλος για τον τελικό με την Βουλιαγμένη
Ο Θρύλος δίνει μάχη και ανεξάρτητα το άθλημα, έχει ανάγκη τον κόσμο του. Ο Ολυμπιακός, υποδέχεται το Σάββατο (26/5) την Βουλιαγμένη, στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι και τώρα πρέπει να πάρουν, πάση θυσία, την νίκη. 
Γι αυτό και ΟΛΟΙ πρέπει να είναι το απόγευμα του Σαββάτου στο Κολυμβητήριο Πειραιά, για να ενισχύσουν την ομάδα , με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 19:00. Άλλωστε ο λαός του Θρύλου γνωρίζει καλά πως να δίνει την απαραίτητη ώθηση σε κάθε ομάδα, είτε αυτή είναι του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του πόλο. 
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του αρχηγού Τάσου Σχίζα, που τις έκανε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, "olympiacos.org": «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έτσι το προσεγγίζουμε. Είναι αυτονόητο ότι η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας. Αφενός για να ισοφαρίσουμε τη σειρά των τελικών και αφετέρου για ανέβει η ψυχολογία ενόψει της συνέχειας». 
Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στο κολυμβητήριο Πειραιά, ο Τάσος Σχίζας τονίζει: «Οι φίλαθλοί μας σε όλα τα καθοριστικά παιχνίδια είτε εντός, είτε εκτός έδρας ήταν στο πλευρό μας. Είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτή την αναμέτρηση θα κατακλύσουν την εξέδρα του κολυμβητηρίου και θα μας δώσουν ώθηση για τη νίκη». 
Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κκ. Σταυρόπουλος και Κουρέτας, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας και απο το Novasports 4.

 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου