ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ανανέωσε ο Μοδέστο

Ανανέωσε ο Μοδέστο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Φρανσουά Μοδέστο. Ο Γάλλος αμυντικός αποδέχτηκε την πρόταση των ερυθρολεύκων και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά.
Ύστερα από την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπάλας Μέγκιερι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της και με τον 34χρονο (19/8/1978), πλέον, Γάλλο αμυντικό, Φρανσουά Μοδέστο. Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία της διοίκησης με έναν εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών της ομάδας των οποίων τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι και μέσα στις επόμενες μέρες οι αρμόδιοι θα επιδιώξουν να έρθουν σε συμφωνία και με τους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς.
Ο Φρανσουά Μοδέστο είχε ξεκαθαρίσει στην εξ αρχής στην διοίκηση πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Στις διαπραγματεύσεις που έγιναν συμφώνησε σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με την πειραϊκή ΠΑΕ για μία ακόμη σεζόν (2012/13), η οποία θα είναι και η τρίτη συνεχόμενη (ήρθε το 2010), δεχόμενος, μάλιστα, και μείωση στις οικονομικές του απολαβές.

Η διοίκηση τονίζει πως προχώρησε σε αυτή την απόφαση λόγω ότι εκτιμάει τόσο την αγωνιστική προσφορά του Γάλλου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, όσο και την συμπεριφορά του, καθώς πρόκειται για έναν άριστο επαγγελματία παίκτη, ο οποίος ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα, ενώ στον αγωνιστικό χώρο φρόντιζε να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.

Παράλληλα, το γεγονός πως πρόκειται και για έναν ποδοσφαιριστή "πασπαρτού", ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο (κεντρικός αμυντικός, δεξί-αριστερό μπακ και ως ανασταλτικός χαφ), σε συνδυασμό με την εμπειρία του, έκαναν την διοίκηση να θεωρήσει ως απαραίτητη την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φρανσουά Μοδέστο. Η δεύτερη του χρονιά μπορεί να μην ήταν καλή όπως η πρώτη, αλλά ο Γάλλος μπορεί σίγουρα να φανεί χρήσιμος, έστω και ως εναλλακτική λύση, στην ομάδα της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φρανσουά Μοδέστο για ένα χρόνο.

Μετά την υπογραφή ο Γάλλος δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα και την οικογένεια μου που θα παραμείνω στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τους φιλάθλους μας για την αγάπη τους!

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ελπίζω ότι όλοι οι φίλαθλοι θα είναι και τη νέα σεζόν δίπλα μας".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου