ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«Τρέμουν» στο Λαιμό

«Τρέμουν» στο Λαιμό 

23/5/2012

…είπαν «όχι» στην είσοδο 60 οπαδών του Θρύλου
Παρά το ότι αστυνομία και λιμενικό έδωσαν την έγκρισή τους στην είσοδο 60 οπαδών του Θρύλου στο ανοικτό κολυμβητήριο του Λαιμού, οι άνθρωποι του ΝΟΒ, έντρομοι, αρνήθηκαν να δώσουν την άδειά τους.
Την «καλή φιλοξενία» τους έδειξαν οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό κόντρα στον «αυτοκράτορα» του πόλο, και παρά την σύμφωνη γνώμη αστυνομίας και λιμενικού να εισέλθουν οι 60 οπαδοί του Θρύλου που είχαν φτάσει στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Λαιμού για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, αυτοί είπαν ένα αυταρχικό «όχι».
Αν σκεφτεί κανείς ότι ουδέποτε ο Ολυμπιακός δεν έχει αρνηθεί την είσοδο οπαδών της Βουλιαγμένης στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», είτε σε ανδρικό είτε σε γυναικείο αγώνα, τότε μπορεί εύκολα να καταλάβει τη διαφορά ενός μεγάλου συλλόγου που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα για δεκαετίες και ενός άλλου που με το που βρέθηκε για μια φορά μετά από χρόνια ψηλά, σήκωσε αμέσως "μπαϊράκι".
Και μόνο για αυτό ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τους τιμωρήσει στους επόμενους αγώνες με τρεις σερί νίκες, και να τους αφήσει στη δεύτερη θέση, και πολλή τους είναι…


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου