ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΤΙΑΡΑ,ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ,ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ,ΠΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠ,ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΤΙΑΡΑ,ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ,ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ,ΠΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠ,ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

26/5/2012

Επαφή Ατλέτικο με Λασανά Ντιαρά


Επαφή Ατλέτικο με Λασανά Ντιαρά
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη συμπολίτισσα Ατλέτικο ο Λασανά Ντιαρά. Ο Γάλλος μέσος δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του στη «βασίλισσα» και εξετάζει τις αρκετές προτάσεις που έχει δεχθεί για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Για την απόκτηση του 27χρονου διεθνή από τους «ροχιμπλάνκος» έχει υπάρξει ήδη επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και ο τεχνικός του συλλόγου, Ντιέγκο Σιμεόνε έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και θα ήταν χαρούμενος να τον έχει υπό τις οδηγίες του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έδωσε πολλές ευκαιρίες στον «Lass» τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν εκτιμά τις δυνατότητες του και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τον αφήσει να φύγει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αφού τον θεωρεί μια αξιόπιστη λύση.

Το συμβόλαιο του Ντιαρά με τη Ρεάλ προβλέπει αμοιβή 3.5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, ενώ ο Γάλλος άσος γνωρίζει ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να του προσφέρουν μεγαλύτερο ποσό. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν ήδη εκδηλώσει η Τότεναμ, η ρωσική Ανζί, η πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι, αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Clasico… αυγουστιάτικα


Clasico… αυγουστιάτικα

Ιδανικά για τους φιλάθλους θα αρχίσει η σεζόν 2012/13 στην Ισπανία. Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης και η Κυπελλούχος Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν στον διπλό τελικό του Σούπερ Κόπα, με τις πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων να είναι 22 Αυγούστου στο «Καμπ Νου» και μία εβδομάδα μετά στο «Μπερναμπέου».

Οι δύο μεγάλοι της Ισπανίας έχουν αναμετρηθεί άλλες πέντε φορές σε Σούπερ Καπ, με τη «βασίλισσα» να έχει πάρει τον τίτλο στις τέσσερις εξ αυτών, αλλά να τους Καταλανούς να έχουν πανηγυρίσει τον τίτλο πέρυσι. Η «Μπάρτσα» είναι πολυνίκης με 10 τίτλους σε 17 συμμετοχές, ενώ ακολουθεί η Ρεάλ με 8 τρόπαια σε 4 συμμετοχές.

Οι προηγούμενες αναμετρήσεις σε Σούπερ Κόπα:

1988: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-0, 1-2
1990: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-0, 4-1
1993: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-1, 1-1
1997: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-2, 4-1
2011: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2, 3-2


Το τέλειο φινάλε…


Το τέλειο φινάλε…
Με τον καλύτερο τρόπο αποχώρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με τον Αντρές Ινιέστα, αφού το 3-0 που πέτυχε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, της χάρισε το Κύπελλο.

«Το να κερδίσουμε το Κόπα Ντελ Ρέι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποχωρήσει ο Γκουαρντιόλα από το σύλλογο» δήλωσε ο 28χρονος μέσος για να συνεχίσει αναφερόμενος στο παιχνίδι:

«Το πρώτο ημίχρονο κύλησε πολύ καλά και εμείς φτάσαμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου που τόσο θέλαμε. Κατά διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί και τα γκολ που πετύχαμε μας ηρέμησαν. Το να παίζεις κόντρα στην Μπιλμπάο απαιτεί να είσαι 100% συγκεντρωμένος και εμείς το καταφέραμε αυτό».

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τόνισε, επίσης, πως έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» είχαν τον χρόνο να πάρουν μία ανάσα πριν τον τελικό:

«Το διάλειμμα ανάμεσα στο τέλος του πρωταθλήματος και τον τελικό Κυπέλλου, μας βοήθησε να ώστε να ξεκουραστούμε και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι».

Αναλαμβάνει τη Βιγιαρεάλ ο Γκοροσίτο


Αναλαμβάνει τη Βιγιαρεάλ ο Γκοροσίτο

Ο Νέστορ Γκοροσίτο θα αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει αμέσως τη Βιγιαρεάλ στην Primera Division.

Ο Αργεντινός τεχνικός, που το 2010 εργάστηκε στη Χερέθ ενώ μέχρι τώρα δούλευε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, είναι ο εκλεκτός του προέδρου Φερνάντο Ρόιγκ για να αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα.

Πικέ:«Θα επιστρέψει ο Γκουαρντιόλα»

Πικέ:«Θα επιστρέψει ο Γκουαρντιόλα»
Την πεποίθησή του πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Ζεράρ Πικέ. Ο 25χρονος αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» και πιστεύει πως η κατάκτηση του «Κόπα Ντελ Ρέι» ήταν ο καλύτερος τρόπος να τον αποχαιρετήσουν.

«Ήξερε μέσα του πως ήρθε η ώρα να φύγει. Θα νιώσει μία νοσταλγία, φεύγοντας από τον σύλλογο, αλλά κάποια μέρα θα επιστρέψει. Προσωπικά,αυτή τη σεζόν δεν έχω παίξει τόσο καλά, όσο θα ήθελα, αλλά είμαι πολύ περήφανος που ήμουν με τον Γκουαρντιόλα για τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο αμυντικός της ομάδας των Καταλανών για να προσθέσει:

«Θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα μου έμαθε. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε έναν ακόμα τίτλο πριν φύγει από την Μπαρτσελόνα».

Ντιέγκο: «Δεν έχω πρόταση από την Ατλέτικο»


Ντιέγκο: «Δεν έχω πρόταση από την Ατλέτικο»

Αβέβαιο χαρακτήρισε το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος πέρασε ως δανεικός τη σεζόν του από τη Βόλφσμπουργκ στους «ροχιμπλάνκος», τόνισε πως ακόμη δεν έχει συζητήσει με το σύλλογο για το που θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά.

«Ο πατέρας μου και εγώ δεχτήκαμε μία πρόταση για διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια προσφορά. Ίσως υπάρχει μία ευκαιρία να μείνω», ήταν τα λόγια του 27χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Ντιέγκο τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια και σκόραρε έξι τέρματα.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου