ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στη νέα «βάση» της η Εθνική

Στη νέα «βάση» της η Εθνική 

22/5/2012

Στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της εν όψει του Euro 2012 έφτασε αργά το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Η αποστολή προσγειώθηκε στο Σάλτσμπουργκ μετά από πτήση περίπου τριών ωρών και από εκεί μετέβη οδικώς στο προπονητικό κέντρο (διαδρομή περίπου μίας ώρας), που εδρεύει σε μία μικρή πόλη 8.500 κατοίκων. Οι καιρικές συνθήκες που συνάντησαν ο Φερνάντο Σάντος, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές προσφέρονται για σκληρή δουλειά, καθώς άφησαν πίσω τους τη ζέστη της Αθήνας και μετακόμισαν σε ένα σαφώς πιο ψυχρό κλίμα.

Τα βάσανα θα αρχίσουν από την Τετάρτη για τους διεθνείς. Άλλωστε το πρωινό ξύπνημα, οι αιματολογικές εξετάσεις και το ταξίδι καταπόνησαν αρκετά τους ήδη κουρασμένους από την κοπιαστική σεζόν παίκτες της αποστολής. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, με την έμφαση να δίνεται κυρίως στην τακτική και όχι στη φυσική κατάσταση. Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει πως οι παίκτες του είναι αρκετά κουρασμένοι και θα αποφύγει να τους υποβάλει σε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης με κίνδυνο να υπάρξουν μυϊκοί τραυματισμοί. Θα προτιμήσει σε συνεργασία με τους γυμναστές ένα πρόγραμμα που θα έχει σκοπό να τους διατηρήσει φρέσκους εν όψει της τελικής φάσης (έναρξη στις 8 Ιουνίου απέναντι στην οικοδέσποινα Πολωνία).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο των φιλικών την Σλοβενία (26/05, 21:30) και την Αρμενία (31/05, 21:30).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου