ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Προετοιμάζεται για Europa… Greek η ΑΕΚ

Προετοιμάζεται για Europa… Greek η ΑΕΚ 

25/5/2012

Προετοιμάζεται για Europa… Greek η ΑΕΚ  
«Αχ, Ευρώπη» είναι πολύ πιθανό να λένε του χρόνου στην ΑΕΚ!

Η αδιαφορία των μετόχων και η απουσία εσόδων στον ορίζοντα έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να συμβιβάζονται με την ιδέα, πως θα χαθεί η συμμετοχή στο Europa League.

Ωστόσο, γίνονται προσπάθειες ώστε να αποφευχθεί -τουλάχιστον- η απαγόρευση των μεταγραφών, η οποία θα πλήξει ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητα της ομάδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπήρχαν στο φάκελο της ΑΕΚ που κατατέθηκε στην ΕΠΟ, το μπάτζετ της επόμενης σεζόν προβλέπεται περίπου στα 4,5 εκατ. ευρώ, από τα 11 εκατ. που είχε φέτος. Ακόμα και αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να πάρει η «Ένωση» την άδεια από την UEFA, δεδομένης της αδράνειας των μετόχων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στην εξεύρεση λύσης, ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Έτσι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα, πως ο «Δικέφαλος» θα συμμετέχει την επόμενη χρονιά μόνο στις Εν Ελλάδι διοργανώσεις.

Ωστόσο, αυτό που «καίει» ακόμη περισσότερο το στρατόπεδο της «Ένωσης» είναι το ενδεχόμενο της απαγόρευσης των μεταγραφών, με το οποίο η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να χτίσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου, πάνω σε γηγενείς ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών.

Πράγμα που -όπως είναι φυσικό- θα πλήξει αρκετά την ανταγωνιστικότητα της ομάδας. Γι’ αυτό, γίνονται προσπάθειες ώστε να καθυστερήσει η διαδικασία και να γίνουν -τουλάχιστον- κάποιες μεταγραφές αλλά και ανανεώσεις παικτών, μεγαλύτερης ηλικίας.

Όσον αφορά σε τυχόν έσοδα, η μόνη ελπίδα της ΑΕΚ που διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι η συσπείρωση του κόσμου. Δηλαδή, τα έσοδα που θα φέρει στα ταμεία της η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 150 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό, αυτό που προέχει είναι το… μέλλον της ΑΕΚ, με το «καθαρά» αγωνιστικό κομμάτι να περνά σε δεύτερη μοίρα. Έτσι, το θέμα του προπονητή μετατίθεται μετά από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς τη Δευτέρα (28/5) αναμένεται να κατατεθεί η έφεση στην ΕΠΟ, για την αδειοδότηση.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου