ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Γκολ και κερδισμένο πέναλτι ο Μιραλάς!(video)

Γκολ και κερδισμένο πέναλτι ο Μιραλάς!(video)

Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε αισθητή την παρουσία του στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Βελγίου με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε με κεφαλιά, ενώ κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Εντέν Αζάρ.
Το Βέλγιο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στην τελική φάση του Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, αλλά αυτή η "φουρνιά" παικτών των "κόκκινων διαβόλων" είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στο μέλλον.
Μέλος αυτής της ομάδας είναι, φυσικά, ο Κέβιν Μιραλάς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού άφησε τα διαπιστευτήρια του στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις Βρυξέλλες με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Το Βέλγιο ήρθε ισόπαλο 2-2 με τους Μαυροβούνιους, με τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού Πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε να σημειώνει ένα γκολ και να κερδίζει ένα πέναλτι! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5' με τον Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος με σουτ στην αντεπίθεση άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, ο παικταράς του Ολυμπιακού είχε άλλη άποψη!

Στο 25', από τα πόδια του 25άχρονου επιθετικού άρχισε η προσπάθεια της ισοφάρισης έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία την μπάλα. Ο Κέβιν έδωσε στον Μαρουάν Φελαϊνί, αυτός τροφοδότησε τον Ντρις Μέρτενς, που από θέση οφσάιντ σέντραρε από τα δεξιά στον Μιραλάς, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά εξ επαφής ισοφάρισε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 34', ο "δαίμονας" του Ολυμπιακού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Βελγίου, Εντέν Αζάρ, έκανε το 2-1 από το σημείο του πέναλτι. Οι Μαυροβούνιοι ισοφάρισαν στο 75' με προβολή του Νίκολα Ντρίντσιτς.

Ο Κέβιν Μιραλάς, με το νούμερο 7 στην πλάτη, ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, στο 4-3-3 του Βελγίου, αγωνιζόμενος αριστερά στην επιθετική τριπλέτα, όπως παίζει, δηλαδή, και στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 87' από τον Στίβεν Ντεφούρ.

Δείτε το γκολ του Κέβιν Μιραλάς


Δείτε το πέναλτι του Αζάρ

Belgium 2-1 Montenegro Hazard από patagooos

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου