ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Χάλασε με Ζαλμά…

Χάλασε με Ζαλμά… 

26/5/2012

Τρεις υποψήφιοι μετά το «ναυάγιο» με Ζαλμά
Το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Νίκο Ζαλμά δεν ευδοκίμησε λόγω παράξενων απαιτήσεων του δεύτερου, και οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλους Έλληνες τεχνικούς.
Μπορεί να ήταν ο επικρατέστερος για να αναπληρώσει τη θέση του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», ωστόσο ο Νίκος Ζαλμάς δεν τα βρήκε στις συζητήσεις καθώς φαίνεται πως ζητούσε περίεργα πράγματα.
Συγκεκριμένα ο προπονητής που οδήγησε τον νεοφώτιστο Παμβοχαϊκό στην 3η θέση της Α1, φαίνεται να ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την απόκτηση παικτών που ο ίδιος εμπιστευόταν στον Παμβοχαϊκό (όπως του Στιβαχτή), ενώ την ίδια στιγμή ήθελε την απομάκρυνση βασικών και καλών αθλητών των Πειραιωτών. Αυτές οι παράλογες απαιτήσεις του ουσιαστικά ήταν η αιτία που σταμάτησαν οι συζητήσεις με το «ερυθρόλευκο» ΤΑΑ.
Το ενδιαφέρον στο Λιμάνι στρέφεται πλέον σε άλλους πολύ καλούς Έλληνες τεχνικούς, όπως ο Γιάννης Λάιος, ο Σωτήρης Δρίκος και ο Δημήτρης Καζάζης, με τους οποίους θα γίνουν προσεγγίσεις και συζητήσεις ώστε να κλείσει σύντομα το θέμα του προπονητή στην ομάδα του Πειραιά. Πάντως προς το παρόν οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και δεν φαίνεται να έχει κάποιος το προβάδισμα για τον προπονητικό θώκο των «ερυθρολεύκων» στο ανδικό βόλεϊ.



www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου