ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ίβκοβιτς: "Πατούσε γραμμή ο Διαμαντίδης!"

Ίβκοβιτς: "Πατούσε γραμμή ο Διαμαντίδης!"

Στα λάθη των παικτών του και στην διαιτησία στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας κυρίως το επιθετικό του Μπατίστ και την παράβαση του Διαμαντίδη στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς.
Εκνευρισμένος με την διαιτησία αλλά και τα λάθη των παικτών του ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως οι ρέφερι δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε, προσθέτοντας ότι οι διαιτητές δεν γίνεται να κάνουν τόσα λάθη σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.

"Ήταν πάλι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Περίμενα να δω την ομάδα μου να μειώνει τα λάθη και παίξαμε πολύ καλύτερα, αλλά χάσαμε απολύτως τον έλεγχο στο τρίτο δεκάλεπτο", ανέφερε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Δεχθήκαμε 28 πόντους και ο Παναθηναϊκός σε πολύ λίγο διάστημα έκανε ένα 16-0. Είχαμε την μπάλα στο τέλος, μάλιστα ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα μετά την χαμένη βολή του Σπανούλη, αλλά… Πρέπει να μάθουμε αρκετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι όσο η σειρά προχωράει θα είναι η ομάδα μου καλύτερη.

Πιστεύω ότι η διαιτησία δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Τα κριτήρια στα φάουλ δεν ήταν ίδια και μάλιστα είχαν κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έπαιζαν με τα χέρια. Αλλά και στο τέλος, τόσο το επιθετικό του Μπατίστ όσο και το πάτημα της γραμμής του Διαμαντίδη, εντάξει δεν τα είδαν, αλλά δεν γίνεται σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, σε ένα τελικό να κάνουν τόσα λάθη. Δείτε το video και θα καταλάβετε.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν είχαμε έλεγχο ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Από εκείνο το σημείο πρέπει να μάθουμε. Από όλα τα λάθη μας, από τις βιαστικές μας επιλογές. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το 16-0".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου