ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κινείται για Μασάδο

Κινείται για Μασάδο

Ο Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ, Πάολο Μασάδο, είναι ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού. Αρέσει ο παίκτης στον πρόεδρο, ενώ και ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στον Πειραιά. Ξεκίνησαν νέες επαφές με την πλευρά του παίκτη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε εκφράσει ανοιχτά την θετική εικόνα που έχει αποκομίσει για την αξία και το ταλέντο του 26χρονου (31/3/1986) Πορτογάλου μέσου της Τουλούζ, Πάολο Μασάδο, τον οποίο στον Ολυμπιακό τον παρακολουθούν εδώ και έναν χρόνο περίπου. Πλέον, η πειραϊκή ΠΑΕ ξεκίνησε να κινείται για την απόκτηση του, όντας σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του παίκτη, αρχίζοντας νέο κύκλο επαφών.
Ο Πάολο Μασάδο προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο, ενώ την σεζόν 2008-09 υπήρξε και συμπαίκτης με τον (καλό του φίλο, όπως τον αποκαλεί) Κέβιν Μιραλάς στην Σεντ Ετιέν. Το 2009 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την γαλλική Τουλούζ, ενώ στην συνέχεια έκανε επέκταση για δύο επιπλέον χρόνια, οπότε ελεύθερος μένει το 2015. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε επίσημα για την περίπτωση του στην περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (οι διαπραγματεύσεις ήταν προχωρημένες), αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου στον οποίο ανήκει ο Πορτογάλος μέσος δεν θέλησε να τον παραχωρήσει. Ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και σε συνεντεύξεις του έχει εκφράσει δημόσια την διάθεση του να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και συμμετάσχει συνεχώς στο Champions League, όπως έχει δηλώσει.

Ο Πάολο Μασάδο, αυτή την στιγμή, είναι ο διακαής μεταγραφικός στόχος της διοίκησης απ' τις περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, καθώς στον Ολυμπιακό ψάχνουν έναν ποιοτικό χαφ ώστε να ενισχύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μεσαία τους γραμμή. Ο Πορτογάλος διεθνής είναι ένας σύγχρονος μέσος, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει στον άξονα, τόσο ως ανασταλτικός χαφ, όσο και σαν επιτελικός μέσος, ξεχωρίζοντας για τις δημιουργικές του αρετές, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και στα άκρα (δεξιοπόδαρος).

Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, είναι σπουδαίος "play-maker", εξαιρετικός ντριμπλέρ και ικανότατος στο "passing-game". Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αντοχές και διάρκεια στο παιχνίδι του, ενώ στα ατού του είναι και το γεγονός πως διαθέτει "γλυκό" πόδι στις εκτελέσεις φάουλ και στα κόρνερ. Επίσης, δεν λείπει και το στοιχείο του γκολ από το ρεπερτόριο του. Είναι θα λέγαμε ένας νεαρότερος Αριέλ Ιμπαγάσα, όσον αφορά στο στυλ παιχνιδιού του.

Το ότι η μεταγραφή του Πάολο Μασάδο στον Ολυμπιακό δεν προχώρησε στο παρελθόν, είχε να κάνει όχι μόνο με την επιθυμία του προέδρου της Τουλούζ να τον κρατήσει στην ομάδα του, αλλά και με τα χρήματα. Δεν ζητάει και λίγα λεφτά ο Γάλλος διοικητικός ηγέτης. Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον γαλλικό σύλλογο, τα πράγματα τώρα έχουν αλλάξει και οι σχέσεις ανάμεσα στον Πορτογάλο μέσο και τον πρόεδρο της Τουλούζ δεν είναι καλές, καθώς έχουν έρθει σε... ρήξη, κυρίως γιατί ο παίκτης ζητάει επίμονα να φύγει από την Τουλούζ.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, πλέον, η διοίκηση να συζητάει τώρα το ενδεχόμενο παραχώρησης του, ενώ από την πλευρά του 26χρονου χαφ αφήνεται ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να μείνει και ελεύθερος (!), χαρίζοντας κάποια χρήματα στην Τουλούζ.  Το σίγουρο, πάντως, είναι πως ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει μεγάλη "αδυναμία" στις ικανότητες του Πάολο Μασάδο και οι επαφές με τον Πορτογάλο μέσο συνεχίζονται.

*Στην φωτογραφία είναι με την φανέλα της Σεντ Ετιέν, όταν και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό το 2009 στο Europa League.

Ο Πάολο Μασάδο εν δράσει:

Paulo Machado Goals από ligomilitos
 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου