ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Γάλλος στόπερ στην Ελλάδα!

Γάλλος στόπερ στην Ελλάδα!

Γαλλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τον 25άχρονο Κλοντ Ντιελνά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ, οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει κύκλο διαπραγματεύσεων με τον κεντρικό αμυντικό της Ιστρ, Κλοντ Ντιελνά, και τον έχουν φέρει μάλιστα στη χώρα μας για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Ο 25άχρονος (14/12/1987) αριστεροπόδαρος στόπερ (ύψος 1.84 μ., βάρος 80 κιλά) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2006 στη Λοριάν, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ιστρ (ομάδα της Β' Κατηγορίας της Γαλλίας), με την οποία μετράει συνολικά 95 συμμετοχές.

Ο Ντιελνά,  ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γουαδελούπη και διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, ενώ ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με έναν άλλο ερυθρόλευκο άσο, τον Φρανσουά Μοδέστο.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Γάλλος στόπερ δοκιμάζεται το τελευταίο διήμερο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και ο Μπερντ Στορκ έχει αναλάβει την ευθύνη προκειμένου να κρίνει αν κάνει για την πειραϊκή ομάδα.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου