ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ Ο ΛΟΠΕΘ,ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΕΘ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ,ΠΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ Ο ΛΟΠΕΘ,ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΕΘ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ,ΠΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

23/5/2012

«Ανδαλουσιάνος» ο Λόπεθ

«Ανδαλουσιάνος» ο Λόπεθ
Στη Σεβίλλη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Λόπεθ. Ο πρώην τερματοφύλακας της Βιγιορεάλ υπέγραψε για τα επόμενα πέντε χρόνια με τους δυο φορές κυπελλούχους UEFA, με τον 30χρονο Ισπανό γκολκίπερ να «ανοίγει τον χορό» των αποχωρήσεων από το «κίτρινο υποβρύχιο», που ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του στους Λεβαντίνους τα πέντε χρόνια που φόρεσε τη φανέλα τους.

Η ανακοίνωση των Ανδαλουσιάνων αναφέρει πως: «Η Σεβίλλη έκλεισε την μεταγραφή του τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ, Ντιέγο Λόπεθ, ενός από τους καλύτερους του ισπανικού πρωταθλήματος, ο οποίος έπαιξε στη Βιγιαρεάλ στις τελευταίες πέντε σεζόν και, παρά τον φετινό υποβιβασμό, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Γαλιθιάνος υπέγραψε για πέντε χρόνια».

Θρήνος για Φλορεντίνο Πέρεθ


Θρήνος για Φλορεντίνο Πέρεθ

Το θάνατο της συζύγου του θρηνεί ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Η Μαρία Ντε Λος Άνχελες Σαντοβάλ, γνωστότερη ως «Πιτίνα», έφυγε από τη ζωή μετά από τρίχρονη μάχη με σοβαρή ασθένεια, σε ηλικία 62 ετών.

Η εκλιπούσα ήταν 41 χρόνια στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της «βασίλισσας» και ως φίλη του ποδοσφαίρου παρακολουθούσε τα περισσότερα παιχνίδια στο πλευρό του. Μαζί είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Σύσσωμη η οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης συλλυπήθηκε τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την απώλειά του.

«Ο Γκουαρντιόλα μου άλλαξε τη ζωή»


«Ο Γκουαρντιόλα μου άλλαξε τη ζωή»
Τη συνεισφορά του Πεπ Γκουαρντιόλα στην επιτυχία της Μπαρτσελόνα αναγνώρισε ο Πέδρο, ο οποίος τόνισε πως στη διαμόρφωση της καριέρας του έχει συμβάλλει στο έπακρον ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα». Ο 24χρονος Ισπανός καταλαβαίνει πως ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί ο Γκουαρντιόλα και εκφράζει τη χαρά του για την πρόσληψη του Τίτο Βιλανόβα.

«Ο Πεπ τα έδωσε όλα για αυτήν την ομάδα. Προσωπικά μου έχει αλλάξει τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα περιελάμβανε πάρα πολλά παιχνίδια. Ο Γκουαρντιόλα κουράστηκε αρκετά και τώρα του αξίζει να ξεκουραστεί», δήλωσε ο επιθετικός της ομάδας των Καταλανών για να προσθέσει:

«Εξεπλάγην με την πρόσληψη του Βιλανόβα, αλλά χάρηκα με το γεγονός. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει τις αξίες του συλλόγου. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να δουλεύει έχοντας την ίδια φιλοσοφία που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια».

«Μουρίνιο, ο καλύτερος»


«Μουρίνιο, ο καλύτερος»
Τη χαρά του εξέφρασε ο Καρίμ Μπενζεμά για την απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2016. Ο Γάλλος τόνισε πως η επιτυχία της «βασίλισσας» σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον «Special One» και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο προπονητή του κόσμου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνει ο Μουρίνιο στη Ρεάλ, γιατί είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Μας έδωσε πράγματα που μας έλειπαν και βελτιωθήκαμε. Κερδίσαμε το φετινό πρωτάθλημα χάρη σε εκείνον», δήλωσε ο 24χρονος επιθετικός.

Ο Μπενζεμά αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους και παραδέχτηκε πως αυτό που θέλει περισσότερο είναι να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα.

«Ονειρεύομαι κάποια στιγμή να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα. Όλοι έχουν έναν προσωπικό στόχο και ο δικός μου είναι αυτός. Δουλεύω πολύ σκληρά και ελπίζω μία μέρα να την αποκτήσω», ήταν τα λόγια του.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου